Een paar dagen na de geboorte van haar derde baby poseert Kim Kardashian naakt op Instagram

Een paar dagen na de geboorte van haar derde baby poseert Kim Kardashian naakt op Instagram

De derde Kardashian-West is nog maar een paar dagen oud en je zou dus denken dat Kim en Kanye druk bezig zijn met het vervangen van pampers. Niet is minder waar, the glamour life laat zich niet beteugelen. In plaats van een halfslapende Kim, krijgen we dan ook een naakte, glorieuze, smeulende Kim Kardashian te zien. 

Dit is één van de eerste foto’s van Kim Kardashian nadat ze voor de derde keer moeder is geworden. ’t Is niet je typische mama-en-baby-kiekje op een roze, maar vermoeide wolk. Nee, het is er ééntje geworden van Kim Kardashian in haar evakostuum. Hallowkes.

De jongste Kardashian is nog geen week oud of haar mama staat alweer op alle voorpagina’s met een Instagram die de meningen verdeelt. Want mag een mama wel foto’s laten nemen die serieus gecensureerd moeten worden voor ze op Instagram mogen? Natuurlijk, maar daar denken conservatieve commentatoren natuurlijk anders over.

Shame on you

“WTF? Welke moeder post dit soort gedoe nou? Geen respect voor je kinderen!” en “Je bent een moeder, shame on you“, klonk het op Kardashians Instagram. Want blijkbaar mag je als moeder niet sexy zijn, of een goede relatie met je lichaam hebben. Lange rokken, schorten en mom jeans is natuurlijk véél beter. Waarmee we geen mama’s willen schofferen die zich prima voelen in een joggingbroek, you do you. Maar ook Kim Kardashian mag keuzes maken, toch?

De 37-jarige realityster werd enkele dagen geleden voor de derde keer mama via een surrogaatmoeder. Zelf opnieuw zwanger worden was te gevaarlijk voor Kardashian, die een ziekte heeft waardoor de moederkoek in de baarmoeder groeit. Die surrogaatmoeder beviel van een meisje, waarvan de naam nog niet bekend is gemaakt. Ook na de geboorte van zoontje Saint (2) duurde dat ook even.

De geboorte van het jongste dochtertje van Kanye West en Kim Kardashian, werd op de website van de Kardashians aangekondigd.

Gesponsorde artikelen