Een sixpack en gespierde armen? Nee, vrouwen zijn blijkbaar naar iets anders op zoek

Een sixpack en gespierde armen? Nee, vrouwen zijn blijkbaar naar iets anders op zoek

Je zou denken dat vrouwen zoeken naar een gladde borstkas, gespierde armen en een sixpack, maar dat blijkt helemaal niet waar te zijn. Daily Star vroeg aan pornowebsite Pornhub wat vrouwen het vaakst zoeken en ‘hairy’ en ‘dad’ blijken opvallend populair te zijn.

Je moet natuurlijk voor jezelf uitmaken wat jij juist mooi vindt, maar gemiddeld lijken vrouwen dus helemaal niet op zoek naar gladde, gespierde mannen. Helemaal bovenaan de meest populaire zoektermen bij vrouwen staat al enkele jaren ‘lesbian‘.

Als ze dan toch op zoek zijn naar mannen vallen vooral de termen ‘dad‘ en ‘hairy‘ op. De zogenaamde ‘dad bod‘, het niet zo afgetrainde lichaam met een behaarde borstkas van wat oudere mannen, is dus populair bij veel vrouwen.

Toch zijn er volgens Pornhub ook veel vrouwen op zoek naar iets helemaal anders. ‘Big dick‘ en ‘black‘ zijn ook nog steeds populaire zoektermen. Al zoeken vrouwen het voor een orgasme beter elders als we de wetenschap mogen geloven. Een onderzoek wees namelijk uit dat symmetrische gebouwde mannen de beste orgasmes geven.

Gesponsorde artikelen