Een spin-off van Grey’s Anatomy, zonder dokters maar mét brandweermannen? Check dat!

Een spin-off van Grey’s Anatomy, zonder dokters maar mét brandweermannen? Check dat!

ABC, de zender achter je favoriete ziekenhuisserie, heeft een spin-off besteld van Grey’s Anatomy. Maar, verrassend misschien, deze keer zal er geen enkele arts of chirurg in zicht zijn. Wel in beeld … brandweermannen! De serie zal namelijk het dagelijkse leven van de pompiers in Seattle vertellen en gaat van start in 2018.

Als je houdt van Grey’s Anatomy, dan word je al zeker wild van het nieuws dat er een spin-off komt. Nadat we ook al de avonturen van Addison Shepherd mochten volgen in de Private Practice in LA, kunnen we ons nu ook verheugen op een geheel ander type spin-off. Hier geen dokters meer, maar brandweermannen en -vrouwen. De nieuwe reeks die ABC bestelde zal het leven volgen van de pompiers die hun leven riskeren om anderen te redden.

Het project werd ontwikkeld door Shondaland, het productiehuis van Shonda Rhimes. “Niemand kan de risico’s die brandweermannen elke dag nemen zo goed combineren met het dagelijkse drama van hun leven zoals Shanda. En zoals met Grey’s is Seattle het perfecte decor voor deze fantastische spin-off”, zegt de CEO van ABC Entertainment.

Hoofdpersonage?

Voor je denkt dat de artsen uit Grey-Sloan Memorial een midlife-crisis en carriëreswitch overwegen, het hoofdpersonage van de nieuwe reeks speelt momenteel nog niet mee, maar zal wel geïntroduceerd worden in de komende afleveringen. De andere personages van Grey’s Anatomy kunnen ook af en toe in de nieuwe reeks terechtkomen.

StacyMcKee (Grey’s Anatomy, Scandal, How To Get Away with Murder) zal het script schrijven samen met Shonda Rhimes en Betsy Beers. Je mag de brandweermannen op je scherm verwachten op de Amerikaanse schermen midden 2018.

Gesponsorde artikelen