Left Right
scrollTop top

Eerste foto van OnePlus Nord CE 5G lekt uit


OnePlus Nord CE
© OnePlus

Er zijn beelden uitgelekt van de OnePlus Nord CE die later deze week officieel wordt voorgesteld. Daarop zien we een eenvoudige smartphone die zich richt op gebruikers die een goedkoper toestel zoeken.

In het nieuws: Op donderdag 10 juni stelt OnePlus zijn nieuwste model in Nord-reeks voor. Met de OnePlus Nord CE 5G bracht het zijn originele Nord terug tot de kern zodat je een kwalitatief toestel krijgt voor een betaalbare prijs.

  • OnePlus lanceerde afgelopen zomer een nieuwe reeks smartphonemodellen. Met de OnePlus Nord keerde het bedrijf terug naar zijn roots, namelijk het maken van premium smartphones aan budgetprijzen. De voorbije jaren waren de prijzen van de high-endtoestellen van OnePlus namelijk serieus toegenomen. Ondertussen lanceerde het bedrijf naast de OnePlus Nord ook al de OnePlus N10 5G en de OnePlus N100 die op een nog lagere prijsklasse mikken. De OnePlus Nord CE 5G zou zich qua kwaliteiten en prijs tussen die laatste twee bevinden.

Wat mogen we verwachten van de OnePlus Nord CE 5G?

  • Het toestel zou volgens de geruchten een Qualcomm Snapdragon 750G-processor krijgen en compatibel zijn met 5G.
  • Er zouden twee modellen komen: een variant met 6 GB RAM en 64 GB opslagruimten en een variant met 8 GB RAM en 128 GB opslag.
  • De OnePlus Nord CE krijgt een 64-megapixel drievoudige camera. De andere lenzen zouden een een 8-megapixelgroothoeklens en een 2-megapixeldieptesensor zijn.
  • De smartphone is voorzien van een 4.500 mAh-batterij die kan snelladen tot 30 W.
  • Het scherm is wordt 6,43 inch groot en krijgt een refresh rate van 90 Hz.
  • De OnePlus Nord CE 5G is te koop vanaf 10 juni om 17.15 uur. Wie die dag tijdens de Core Sales-periode bestelt, krijgt zijn smartphone rond 14 juni. De prijs van het nieuwe model is nog niet bekend.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…