Left Right
scrollTop top

Eerste namen ‘Liefde voor Muziek’ bekend


Eerste namen ‘Liefde voor Muziek’ bekend

‘Liefde voor Muziek’, het populaire VTM-programma waarin artiesten elkaars nummers herwerken, komt ook volgend jaar terug. Voor dat nieuwe seizoen zijn nu de eerste drie namen bekend. En die kunnen bijna niet verder uit elkaar liggen. 

Liefde voor Muziek is niet meer weg te denken van de Vlaamse tv én radio, want er zijn al verschillende monsterhits voortgekomen uit VTM-programma. Denk maar aan de herwerking door Stan Van Samang van Een Ster van Christoff of recent nog Verover Mij van Niels Destadsbader, naar het origineel Believe van K’s Choice. En ook het nieuwe seizoen zal ongetwijfeld voor opvallende covers zorgen.

Het popprinsesje

De eerste drie namen zijn alvast heel uiteenlopend. Zo is er Laura Tesoro, die ooit deelnam aan The Voice en sindsdien niet meer uit de hitlijsten weg te denken is. In 2016 trok ze naar het Eurovisiesongfestival met het nummer What’s The Pressure, waarmee ze knap tiende eindigde in de finale.

Maar ook na haar passage in het Eurovisiesongfestival bleef ze scoren. Denk maar aan de nummers Higher en Beast. Van Laura kunnen we op Liefde voor Muziek dus uptempo en dansbare covers verwachten.

De schlagerzanger

De tweede deelnemer komt uit een heel andere branche. Met Bart Kaëll wordt de Nederlandstalige muziek alvast vertegenwoordigd in het nieuwste seizoen van Liefde voor Muziek. Bart Kaëll werd natuurlijk onsterfelijk met zijn nummers Zeil je voor het eerst en De Marie-Louise.

Met Bart Kaëll in de mix kunnen de deelnemers alvast enkele interessante keuzes maken. Maar ook de Bart Kaëll-versies van andere nummers zijn iets om naar uit te kijken.

De indierocker

Tot slot is ook Stef Kamil Carlens toegevoegd aan het vijfde seizoen van Liefde voor Muziek. Hij is vooral bekend van Zita Swoon (nu Zita Swoon Group), maar hij was ook een tijdje de bassist van dEUS. Aan nummers om uit te kiezen zal er dus alvast geen gebrek zijn.

Echte monsterhits scoorde Stef Kamil Carlens niet, maar hij heeft waarschijnlijk wel de grootste lijst met nummers in de aanbieding. Nummers die in een Laura Tesoro of Bart Kaëll-jasje wel eens heel bijzonder kunnen klinken.

Het nieuwe seizoen van Liefde voor Muziek zal voor volgend jaar zijn, maar hier vind je nog eens de mooiste covers uit de afgelopen seizoenen.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  43.477.005
 • Aantal
  doden
  1.159.319
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  321.031
 • Aantal
  doden
  10.810