Eerste verleidster is he-le-maal klaar voor ‘Temptation Island’: deze oneliners van haar moet je lezen om ons te geloven!

De eerste verleidster van ‘Temptation Island’ is bekend. De rondborstige blondine Yana Daems zal de mannen op het eiland het hoofd op hol proberen brengen. En een korte zoektocht op haar Twitterprofiel leert ons alvast dat ze helemaal perfect is voor de rol van verleidster. 

Yana Daems, het is een naam die nu nog geen belletje doet rinkelen, maar binnenkort zal iedereen waarschijnlijk spreken over deze rondborstige blondine. Yana is namelijk de allereerste verleidster die bekend gemaakt is voor het nieuwe seizoen van Temptation Island. Wij zijn al eens op onderzoek gegaan en hebben ontdekt dat Yana echt dé perfecte verleidster is.

Femme Fatale

Op het Twitteraccount van Yana krijgen we al een beeld van welk vlees we in de kuip hebben. Yana koos op Twitter voor het pseudoniem Femme Fatale en die naam maakt de blondine meer dan waar. Haar account is de laatste jaren minder actief, maar vooral in 2012 liet ze vaak van zich horen. En uit die tweets kunnen we al snel opmerken dat ze over de juiste kwaliteiten beschikt die een verleidster op Temptation Island nodig heeft.

Eerst en vooral moet een verleidster natuurlijk goed kunnen verleiden …

Goesting om te daten, check!Tegen het celibataire leven, dubbel check!En de buit binnenhalen, triple check!

… maar een verleidster moet uiteraard ook sexy zijn

Aan sexy lingerie alvast geen gebrek. En op Temptation Island geldt: hoe faker, hoe beter. 😉Yana kent duidelijk haar troeven.

Op Temptation Island wordt er natuurlijk veel gedronken en ook daar kent Yana alles van

Ja, Yana kan feesten!

En een vleugje drama loert altijd om de hoek

Ze is alvast niet op haar mondje gevallen.

Mooi meegenomen: de blondine heeft een zwak voor Nederlandse jongens …

De Nederlandse koppels passen dus maar beter op.

… maar ook mannen die lijken op Kevin Janssens hebben blijkbaar een streepje voor …

… en zelfs vrouwen zijn niet veilig voor deze Femme Fatale

Daar gaan we dus weer …

Dat belooft voor het nieuwe seizoen van Temptation Island!

Meer
Lees meer...