‘Elite’ seizoen 3 krijgt officiële trailer mét een nieuwe moord

De Spaanse Netflixreeks Elite komt binnenkort terug met het derde seizoen. Voor dat seizoen heeft Netflix nu de officiële trailer gelost. En die belooft opnieuw spanning en intriges.

Elite komt op 13 maart terug met het derde seizoen. Dat wordt het laatste seizoen met de cast die we kennen. En het belooft een gepaste afsluiter te worden, want in de trailer krijgen we te zien dat er een nieuw slachtoffer valt.

Polo

De trailer toont veel van wat we van Elite gewoon zijn. Zo zien we feestjes, nieuwe relaties, manipulatie, een occasioneel triootje en een vleugje incest. Maar het is vooral het einde van de trailer dat interessant is.

Op het einde van de trailer zien we namelijk hoe Polo op een feestje naar beneden dendert en zo z’n dood vindt. Het lijkt ons straf dat dat een ongeval zou zijn, want er zijn genoeg mensen die Polo doodwensen. Zeker wanneer zou uitkomen dat hij de moordenaar van Marina is. Iedereen is dus opnieuw verdacht en we mogen ons verwachten aan een spannende whodunnit zoals in het eerste seizoen van de reeks.

Na het derde seizoen komen er zeker nog twee seizoenen van Elite. Voor die twee seizoenen zal er wel een nieuwe cast komen. Het derde seizoen wordt dus wel het laatste seizoen met de cast zoals we die nu kennen.

Bekijk hier de officiële trailer voor het derde seizoen van Elite:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix

Meer
Lees meer...