‘Élite’ maakt startdatum seizoen 3 bekend

Élite seizoen 3
Netflix

De populaire reeks Élite keert binnenkort terug naar Netflix. Hoewel de eerste twee seizoen telkens gelanceerd werden in het najaar, moeten we deze keer niet zo lang wachten.

De Spaanse reeks Élite deed wat maar weinig andere reeksen konden: in een vreemde taal een wereldwijd succes worden. De reeks over een eliteschool werd lovend onthaald, dus volgde een jaar na het eerste seizoen al meteen het tweede. Het derde seizoen werd al snel bevestigd, maar nu is er ook echt een releasedatum.

Élite seizoen 3

View this post on Instagram

the kids are coming 13.03.2020

A post shared by Élite (@elitenetflix) on

Het derde seizoen van Élite zal op Netflix verschijnen op vrijdag 13 maart. Op die dag komen we dus te weten hoe het nog verder gaat met Samuel, Guzmán en co.

Het tweede seizoen zat opnieuw vol met intriges, leugens en geheimdoenerij. Omdat we als kijker na het zien van het eerste seizoen meer antwoorden hadden dan de personages uit de reeks, voelde het tweede seizoen als een compleet ander programma dan in het eerste seizoen. Wij zijn dus alvast benieuwd of Élite er in het derde seizoen opnieuw in zal slagen om te verrassen.

In de aankondigingsvideo voor het nieuwe seizoen zien we naast de gekende personages ook al alvast enkele nieuwe gezichten opduiken. Wie zij zijn en hoe ze verbonden zijn met de rest van de cast, valt dus nog af te wachten.

Vierde én vijfde seizoen

Naast het derde seizoen, dat dus binnenkort op Netflix verschijnt, zijn ook het vierde en het vijfde seizoen van de reeks al bevestigd. De wereld is duidelijk fan van de verhalen van de rijke en minder rijke Spaanse scholieren dus breidt Netflix graag nog een vervolg aan de reeks.

Over dat vierde en vijfde seizoen is nog maar weinig geweten. Zo doen er zelfs geruchten de ronde dat de volledige cast vervangen zou worden na het derde seizoen. In dat geval zou het verhaal zich dan afspelen in een nieuwe school, met nieuwe intriges, nieuwe banden en nieuwe leugens.

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Gesponsorde artikelen