Ellen uit ‘Ex on the Beach’ krijgt eigen datingshow op Streamz

Het nieuwe seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch staat voor de deur. Maar toch zijn ook enkele gezichten uit het vorige seizoen nog steeds in allerlei series en shows te zien. Zo komt er binnenkort op Streamz een nieuwe datingshow met Ellen uit het vorige seizoen van Ex on the Beach. Daarin gaat ze op zoek naar de liefde.

Vanaf 21 maart kunnen fans van reality-tv op Streamz terecht voor een nieuw seizoen van LoveMe. Daarin gaat deze keer Ellen op zoek naar de liefde. Ellen is een realityster en content creator die het grote publiek vooral leerde kennen in Ex on the Beach: Double Dutch. Sindsdien staat ze bekend als een losbandig type en wordt ze in clubs graag gezien.

Na een losse periode, is Ellen nu toch op zoek naar een serieuze relatie met een fijne man. Die man zoekt ze binnenkort dus in de serie LoveMe.

LoveMe

In LoveMe gaat Ellen (21) op zoek naar een partner die er elke dag voor haar is, ongeacht de ups en downs. Ze wil iemand die zowel haar beste vriend als geliefde kan zijn. In het programma leert ze alvast vijf potentiële kandidaten kennen.

Deelnemers

Robbe (21) is een ware sportliefhebber. Van judo tot voetbal en van skiën tot mountainbiken, hij heeft een passie voor alles wat met beweging te maken heeft. Hij zoekt een partner die net zo gepassioneerd is over sport, maar ook kan genieten van ontspannen momenten en reizen. Ook Jens (25) gaat in zijn vrije tijd graag sporten. Jens zoekt een partner die zorgzaam is, dezelfde interesses deelt, comfortabel is om mee samen te zijn, en die een mix van zelfverzekerdheid en speelsheid uitstraalt.

Oliwier (21) is een bouwkundig tekenaar in opleiding. Hij zoekt een partner die dezelfde toewijding heeft aan een langdurige relatie en die ook aan haar persoonlijke groei werkt, bijvoorbeeld door fitness en planning voor de toekomst. Taibo (22) is dan weer een jonge ondernemer die bezig is met het opstarten van zijn eigen kledingmerk. Hij zoekt een ondernemende partner die ook sportief is.

De laatste in het rijtje is Thibo (20). Ook hij spendeert zijn vrije tijd in de fitness, maar is daarnaast ook zot van gamen. Hij is op zoek naar betrouwbaarheid, humor en eerlijkheid in een relatie.

LoveMe is vanaf 21 maart 2024 te zien op Streamz.

Meer
Lees meer...