‘Ex on the Beach: Double Dutch’: Deze deelnemer heeft nu al spijt van haar deelname

Deze week is het nieuwe seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch van start gegaan. Vanaf nu kunnen fans dus elke zondag op MTV of elke dinsdag op Streamz terecht voor een nieuwe aflevering. In de eerste aflevering ging het er alvast heftig aan toe. En daarbij had de Belgische Ellen alvast meteen een hoofdrol. Al laat ze ondertussen wel weten spijt te hebben van haar deelname.

Sinds deze week is het elfde seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch wekelijks te zien op MTV en Streamz. Daarin gaan acht originals de uitdaging aan om in een luxueuze villa hun exen onder ogen te komen en aan de lust te weerstaan. Al gebeurt dat laatste zelden tot nooit.

Dat was ook niet het geval in de allereerste aflevering. Daarin zagen we meteen hoe Marc-Junior en Janey en Joey en Ellen het alvast heel goed met elkaar konden vinden. Maar dat is iets waar Ellen nu alweer spijt van heeft. Dat vertelt ze bij De Beach Bar van RTL Boulevard.

Ellen

Ex on the Beach: Double Dutch bracht de kijker meteen mee naar een gloednieuwe villa waar de singles al meteen klaar lijken te zijn voor actie. Dit jaar zijn de acht originals Joey, Marc-Junior, Dylan, Jonna, Ellen, Janey, Michelle en Giorgina. Die laatste zorgt ook meteen voor een primeur, want zij deed haar intrede als “eerste transgenderqueen in het programma”.

Maar toch zijn het vooral Joey, Marc-Junior, Janey en Ellen die na de eerste aflevering met de meeste aandacht gaan lopen. Zij brachten namelijk al de nacht door met een van de andere inwoners. Ook in de preview van volgende week was al te zien hoe Ellen voor de nodige drama lijkt te zorgen.

Spijt

Ondertussen zitten de opnames er natuurlijk al even op en zijn de deelnemers in verschillende talkshows te bewonderen. In een van die talkshows vertelde de 20-jarige Ellen dat ze spijt heeft van haar deelname in het programma. “Ik heb moeilijke maanden gehad”, begon ze. En dan heeft ze het vooral over de relatie met de persoon die ze na de show heeft leren kennen.

“Hij heeft het moeilijk met mijn deelname en alles wat nu gaat komen. Zeker omdat hij weet hoe ik nu ben, na de opnames”, vertelt Ellen ook nog. Want dat is volgens haarzelf niet te vergelijken met wat we de komende weken in Ex on the Beach te zien zullen krijgen.

Meer
Lees meer...