‘Ex on the Beach: Double Dutch’ zorgt voor primeur: Eerste transgendervrouw doet mee

Het is bijna zover. Vanaf 14 mei kunnen fans van Ex on the Beach genieten van een nieuw seizoen van de realityreeks. Deze week maakte MTV ook bekend welke acht kandidaten er van in het begin zullen bij zijn. En daarbij is meteen sprake van een primeur. Voor het eerst in de geschiedenis maakt een transgendervrouw deel uit van de originele cast.

Het vorige seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch dateert ondertussen al van voor de zomer, dus dat betekent dat we dringend nood hebben aan een nieuwe portie reality-tv. En die komt eraan want vanaf 14 mei gaat het nieuwe seizoen van de reeks van start.

Giorgina

In dat nieuwe seizoen krijgen we heel wat nieuwe gezichten te zien, maar zouden er ook wel eens oude bekenden kunnen terugkeren. Zowel Elias, bekend van de ketting uit het vierde seizoen, als Megan Desaever uit Temptation Island zouden hun opwachting maken. Maar daarnaast zit er ook bij de originals een ‘opvallende’ deelnemer. Voor het eerst doet er namelijk een transgendervrouw mee aan het programma. Dat melden Grazia en JuiceChannel.

Het gaat hierbij om Giorgina (20). In de officiële beschrijving van MTV staat: “Giorgina heeft zichzelf te lang verstopt, omdat ze niet zelfverzekerd genoeg was. Ze heeft haar haren laten groeien, haar lippen opgespoten en voelt zich nu een stuk zelfverzekerder, maar bovenal vrouw.”

Naast Giorgina maken ook Ellen (19), Janey (20) en Michelle (20) deel uit van de vrouwelijke originals. Bij de mannen wagen Dylan (22), Joey (25), Jonna (28) en Marc-Junior (20) zich aan het avontuur.

Meer
Lees meer...