Voormalige ‘Temptation Island’-kandidate Megan vermoedelijk te zien in nieuw seizoen ‘Ex on the Beach’

Megan Desaever lijkt binnenkort haar terugkeer te maken op televisie. De voormalige kandidate van Temptation Island zou volgens verschillende geruchten namelijk te zien zijn in het aankomende seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch.

Het vorige seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch dateert ondertussen al van voor de zomer. Dat wil dus zeggen dat een nieuw – en ondertussen al negende – seizoen op komst is. Dat zou deze keer doorgaan op Gran Canaria. Een precieze startdatum is nog niet bekendgemaakt.

Elias en Lynn

De laatste tijd duiken er wel heel wat geruchten op over kandidaten die in dat nieuwe seizoen van Ex on the Beach te zien zouden zijn. Het gaat daarbij vaak over oude bekenden die in het verleden al eens deelnamen.

Zo raakte vorige week bekend dat Elias ‘Chainboy’ Giannoccaro zal terugkeren. Hij was eerder al te zien in seizoen 4 en keerde in het vijfde seizoen terug als ex van Yasmine. Daarnaast zou ook Lynn graag terugkeren naar Ex on the Beach: Double Dutch. Dat maakte ze recent zelf bekend. Lynn was afgelopen seizoen een van de meest besproken kandidaten.

Megan Desaever

Iemand die volgens het juicekanaal Reality FBI, via Love Reality, zal deelnemen als een van de originals is Dylan van der Wal. Hij is op zich niet de meest bekende naam, maar lijkt wel de voorbode te zijn voor een opmerkelijke ex. Dylan had in het verleden namelijk kortstondig iets met Megan Desaever, die in 2018 deelnam aan Temptation Island.

De toen 18-jarige Megan begon vier jaar geleden aan Temptation Island als een verlegen meisje. Op het eerste kampvuur kreeg ze echter te zien hoe haar toenmalige vriend Kevin Malengier haar “koekerond” noemde. Dat was voor Megan voldoende om volledig open te bloeien en al snel viel ze voor de charmes van Joshua Feytons.

Veel exen

Na het programma bleef die prille liefde wel niet duren. Daarna leek Megan even samen met één van de beste vrienden van Joshua, Jochen, en werd ze zelfs even opnieuw samen gezien met Kevin. Uiteindelijk begon ze in 2019 iets met de 19 jaar oudere Maxence. Een jaar later liet Megan – toen ze naakt poseerde voor Playboy – al weten dat haar relatie met Maxence op pauze stond.

Toen ze oudejaar 2020 bleek te vieren met Joshua doken er even geruchten op over een hernieuwde liefde tussen hen, maar die werden al snel ontkracht. Begin 2021 begon Megan dan iets met Silvio Senn, een Zwitserse influencer en personal trainer. Sindsdien is het stil rond haar liefdesleven, maar het moge duidelijk zijn dat er meer dan genoeg exen van Megan zijn die hun opwachting kunnen maken in Ex on the Beach.

Meer
Lees meer...