‘Ex on the Beach: Double Dutch’-deelneemster Lynn wil opnieuw op tv komen en heeft een suggestie over welk programma

Een van de meest opvallende deelneemsters aan het afgelopen seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch was ongetwijfeld Lynn. Haar tv-optreden zorgde ervoor dat haar leven compleet veranderd is. En hoewel ze aan haar deelname niet enkel positieve herinneringen overhoudt, zou Lynn toch graag nog eens op televisie komen. Op haar Instagram Story geeft ze zelfs een suggestie over in welk programma dat zou kunnen gebeuren.

Het is ondertussen al een dikke twee maanden geleden dat het achtste seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch te zien was op MTV. Dat seizoen zat, net als de vorige, terug vol drama en lust. En natuurlijk waren er ook een aantal deelnemers die nog meer opvielen dan anderen.

Zo had iedereen het over onder andere Luca en Romée, Stevie en Jennifer én Lynn. Die laatste maakte in de villa al meteen een opvallende eerste indruk. En die indruk was niet altijd even positief. Door haar vele leugens en mentale spelletjes, kreeg ze namelijk heel wat haat van kijkers. In een recent interview gaf ze toe dat die vele haatreacties haar raakten en ongelukkig hebben gemaakt.

Too Hot To Handle?

Maar ondanks die negatieve commentaren houdt Lynn over het algemeen een positief gevoel over aan haar deelname aan Ex on the Beach: Double Dutch. Op haar Instagram Story zegt de blondine zelf dat ze graag in de toekomst nog eens op televisie zou komen. Dat schrijft de website Love Reality.

Het meest voor de hand liggende programma waarin we Lynn zouden kunnen terugzien, is natuurlijk een eventueel volgende seizoen van Ex on the Beach. Zelf heeft ze echter nog een andere suggestie en daarvoor richt ze zich tot Netflix. “Too Hot To Handle moet naar Nederland komen!”, schrijft Lynn namelijk.

Too Hot To Handle verscheen voor het eerst op Netflix aan het begin van de coronacrisis en heeft ondertussen al drie seizoenen. In het programma wordt een groep (hitsige) singles samengebracht in een villa. Maar in plaats van een Love Island-achtige ervaring mogen ze niet kussen, geen seks hebben en niet masturberen tijdens hun verblijf. Doen ze dat wel, dan gaat er geld uit de groepspot die de uiteindelijk winnaar(s) mee naar huis mogen nemen.

Meer
Lees meer...