‘Ex on the Beach: Double Dutch’: Deze kandidaat ziet er ondertussen volledig anders uit

Even geleden was het achtste seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch te zien op MTV. En net zoals elk jaar zijn er weer heel wat kandidaten die dankzij het programma populair zijn geworden. Een daarvan is Luca (24), die tijdens het laatste seizoen voor de nodige drama zorgde. Hij liet na de opnames aan zichzelf werken en koos voor kin- en kaakfillers, waardoor hij er nu anders uitziet.

Dat (ex-)kandidaten van Ex on the Beach: Double Dutch niet bang zijn van een beetje plastische chirurgie, is in het verleden al gebleken. Heel wat deelnemers die op het strand aanspoelen praten vol trots over de dingen die ze al aan zichzelf lieten veranderen. Anderen kiezen pas na het programma voor enkele veranderingen, zo ook Luca.

Hij was een veelbesproken kandidaat in het vorige seizoen en was de reden waarom deelneemster Romée volledig ontspoorde. Na het programma koos Luca dus voor een aantal aanpassingen aan zijn gezicht. In een TikTok-video is te zien hoe hij zijn kin- en kaakfillers liet inspuiten.

Luca

Elk jaar zijn er slechts een handvol kandidaten van Ex on the Beach die ook nadien nog herinnerd worden. Dit jaar waren dat o.a. Romée, Stevie, Luca, Jennifer, Harrie en Giovanna. Harrie was voor zijn deelname al bekend als “Harrie de dekhengst” en Stevie en Jennifer maakten zich populair als hét roddelduo.

Maar daarnaast was er natuurlijk ook de ‘driehoeksrelatie’ tussen Romée, Luca en Giovanna. Beide dames vielen voor de charmes van Luca, maar die toonde maar weinig interesse in een relatie met een van de dames. Hij genoot vooral van de aandacht en de wilde nachten. De spanning tussen de drie liep uiteindelijk hoog op, waardoor er zelfs security aan te pas kwam. Luca profileerde zich dus zo al snel als dé playboy van de laatste editie.

Fillers

En om die status in stand te kunnen houden, heeft Luca nu dus een opvallende keuze gemaakt. Hij ging namelijk op bezoek bij een gezichtskliniek, waar hij fillers liet inspuiten in kin en kaak. Daarmee zou zijn kaaklijn strakker worden en zijn kin minder uitsteken. Het volledige proces en het resultaat zijn te zien in een TikTok-video van De Gezichtskliniek.

Bekijk het resultaat hier:

@degezichtskliniek #จังหวะความหอมซ่า ♬ Kawaiii – Official Sound Studio
Meer
Lees meer...