‘Ex on the Beach: Double Dutch’ had alsmaar meer security nodig door heftige ruzies

Het nieuwe seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch is in volle gang. Dat betekent dat er al heel wat nieuwe singles en exen bij zijn. En dat zorgt natuurlijk ook voor de nodige drama. In een recent interview liet deelnemer Luca weten dat er ook dit seizoen heel wat heftige ruzies aan te pas kwamen. En daarbij moesten de kandidaten zelfs vaak door beveiligers uit elkaar worden gehaald.

Wie geregeld naar Ex on the Beach: Double Dutch kijkt, die weet dat er geen seizoen voorbij gaat zonder een gevecht. En ook dit seizoen wordt er terug op los geslagen en gesleurd. In het meest recente seizoen zijn het vooral de vrouwen die van aanpakken weten. Zowel Lynn als Romée lieten hen al meerdere keren gaan. Het werd soms zelfs zo heftig dat de security moest tussenkomen, en dat aantal beveiligers lijkt alsmaar toe te nemen.

Ex on the Beach

Het achtste seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch is in volle gang en ondertussen is er alweer een volledig leger aan exen aangespoeld. Dat betekent natuurlijk ook dat de jaloezie tussen de deelnemers toeneemt. In de recentste aflevering zagen we hoe Luca op ‘helldate’ ging met Giovanna, maar dat was niet naar de zin van Romée. Zij waarschuwde het duo nog voor ze vertrokken, maar uiteindelijk werd er niet naar haar advies geluisterd.

Toen Luca en Giovanna terugkwamen van hun helnacht, vertelden ze meteen hoe de vork in de steel zat. Het koppel had seks gehad en daar kon Romée natuurlijk niet om lachen. Ze vloog Giovanna meteen in de haren, waarna zelfs de security moest tussenkomen. Dat belooft voor de rest van de reis, want Giovanna moet volgens Romée “constant over haar schouders kijken” nu.

Gevechten

In een interview met de RTL Boulevard Reality Podcast doet deelnemer Luca zijn boekje open over de heftige catfights. “Ik kan me daar echt niet in vinden, ik zou me nooit zo laten gaan. Oprecht niet. Ik moest er ook elke keer om lachen”, klonk het.  “Die zeiden tegen Romée op een gegeven moment: ‘Easy today please‘. Het begon met één, maar er kwamen er steeds meer. Opeens stonden er zelfs een stuk of vijf, zes.”

Volgens Luca en Stevie, een andere deelneemster, was er in de villa ook geen plek om ruzies uit te praten en werd er meteen aan haren getrokken of geslagen. We zijn alvast benieuwd of er in de volgende en laatste aflevering nog hevige gevechten zullen volgen.

Beluister de volledige podcast hier:

Meer
Lees meer...