‘Ex on the Beach’: Ook deze twee kandidaten moeten de villa meteen verlaten

Het nieuwe seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch is in volle gang. Dat betekent dat er al heel wat nieuwe singles en exen bij zijn, maar ook dat er al een aantal deelnemers verdwenen zijn. Zo stuurde Stevie eerder al drie mannen weg en moest ook Joyce het programma verlaten. Ook deze week verdwenen er weer twee deelnemers uit het spel.

Een aantal weken geleden begon het nieuwe seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch met acht frisse kandidaten. Maar van die originele kandidaten blijft na vijf weken niet veel meer over. Vijf van hen zijn namelijk ondertussen al terug naar huis. Nadat Stevie eerder al Luca en Tcheutche naar huis stuurde en ook Joyce het programma moest verlaten door een coronabesmetting, was het deze week de beurt aan Joao en Ayleen.

Exit

Dat Ex on the Beach een groot komen en gaan van mensen is, dat is geen verrassing meer. Maar toch vinden de makers elk seizoen opnieuw nieuwe manieren om kandidaten weg te sturen. Dat gebeurt nu vaak met powers die bepaalde deelnemers krijgen. Daardoor hebben ze vaak even een machtspositie, waarmee ze exen (of andere kandidaten) het leven zuur kunnen maken.

En dat gebeurde ook in de vijfde aflevering opnieuw. Eerder kreeg Stevie al een power waarmee ze kon kiezen om ofwel drie mannen weg te sturen, ofwel haar eigen ex, Randy, in de villa te houden. Zij koos voor het eerste, waardoor Luca, Tcheutche en Lars het eiland meteen moesten verlaten. Maar deze week was de machtigste power voor Taier.

Zij kwam er in de vorige aflevering bij en mocht nu meteen twee mensen van het eiland wegsturen. Daarbij koos ze voor Joao en Ayleen. Dat duo vormde al even een “koppel”, maar moet dus nu samen huiswaarts keren. Dat zorgt er ook meteen voor dat er nog maar één van de originele mannelijke kandidaten in het programma zit, en dat is Nick.

Ex on the Beach: Double Dutch is elke zondag te zien op MTV en via MTV.nl.

Meer
Lees meer...