‘Ex on the Beach: Double Dutch’ zoekt deelnemers voor nieuw seizoen

Het achtste seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch is nog volop bezig, maar toch heeft MTV al een oproep gelanceerd voor seizoen 9. De zender is op zoek naar singles uit zowel Vlaanderen als Nederland die zich aan het avontuur willen wagen.

Anderhalve maand geleden mochten we kennismaken met de nieuwe deelnemers van seizoen 8 van Ex on the Beach: Double Dutch. Een maand later verscheen de eerste aflevering van het programma op MTV.

Sindsdien is er – uiteraard – al de nodige drama geweest, met zelfs al een onverwachts vertrek, naast de geplande vertrekken. Joyce moest door een coronabesmetting namelijk het programma vroegtijdig verlaten. De Vlaamse deelneemster testte twee dagen na de start van Ex on the Beach: Double Dutch namelijk positief. Ze kan eventueel wel nog na een quarantaineperiode terugkeren, al zou die kans daarop klein zijn.

Negende seizoen

Maar ondertussen kijkt MTV dus al verder. De zender lanceerde namelijk al een oproep voor nieuwe singles om deel te nemen aan het geplande negende seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch.

“Durf jij de confrontatie aan te gaan met een leger aan exen in het heetste programma van Nederland én België? En ben jij klaar voor een flinke portie drama? Meld je dan aan voor een nieuw seizoen van: MTV’s: Ex on the Beach: Double Dutch en wie weet is jouw ex next!”, scheef de zender bij zijn oproep.

Wie zich geroepen voelt, kan zich aanmelden op de website van castingbureau Blue Circle.

Meer
Lees meer...