Joyce uit ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ moet programma verlaten

Het nieuwe seizoen van Ex on the Beach is in volle gang. Dat betekent dat er al heel wat nieuwe singles en exen bij zijn, maar ook dat er al een aantal deelnemers verdwenen zijn. Zo stuurde Stevie in de vorige aflevering maar liefst drie mannen weg om haar eigen ex, Randy, op het eiland te houden. Maar ook Joyce moest het programma verlaten, al was dat niet volledig gepland. De kans bestaat wel nog dat ze zal terugkeren.

De deelnemers van Ex on the Beach: Double Dutch komen en gaan. Twee weken geleden ging het nieuwe seizoen van start met acht nieuwe gezichten. Een aantal van die gezichten zijn er na de derde aflevering al niet meer bij. Een daarvan is de Vlaamse Joyce, die in de eerste afleveringen meteen opviel. Zij testte na twee dagen positief op corona. Ze zou nog kunnen terugkeren, al lijkt die kans klein.

Ex on the Beach: Double Dutch

Ex on the Beach: Double Dutch is terug. Elke zondag kan je op MTV genieten van guilty pleasure-tv. Het achtste seizoen begon met Joao (25), Luca (23), Lynn (22), Stevie (25) en Nick (21) uit Nederland en Tcheutche (23), Joyce (25) en Jennifer (24) uit België. Maar daarvan zijn er ondertussen nog maar vijf over. Luca en Tcheutche werden weggestuurd uit de villa en Joyce moest het programma verplicht verlaten.

De nieuwe editie van Ex on the Beach is, net zoals vele andere programma’s, tijdens de coronacrisis opgenomen. Dat betekent dat de deelnemers zich af en toe moeten laten testen, zeker omdat ze zo’n nauw contact met elkaar hebben. En die test liep bij een van de deelnemers niet goed af. In de derde aflevering werd namelijk duidelijk dat de Vlaamse Joyce het programma heeft verlaten omdat ze positief testte. Dat betekende dat ze in quarantaine moest en ook niet meer kon deelnemen. Of ze op tijd genezen zal zijn om nog even terug te keren, is niet duidelijk.

Ex on the Beach: Double Dutch is elke zondag te bekijken via MTV.nl.

Meer
Lees meer...