Nieuw seizoen ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ is vanaf nu te zien

Goed nieuws voor de fans van Ex On The Beach: Double Dutch, want het achtste seizoen is er. Vanaf nu is er elke zondag een nieuwe aflevering te zien op MTV. Dat betekent dat de kijkers weer kunnen genieten van hun wekelijkse guilty pleasure. De vraag is nu dus: welke ex is next?

Het startschot van een nieuw seizoen Ex On The Beach: Double Dutch is gegeven. In de nieuwe afleveringen zullen opnieuw acht singles naar een warm eiland reizen om er te feesten. Maar naast het feesten is er natuurlijk ook plaats voor lust en liefde. Al is dat niet altijd even makkelijk als er ineens overal exen opduiken. Het nieuwe seizoen is elke zondag te zien op MTV en via MTV.nl.

Ex On The Beach: Double Dutch

Vorige maand liet de zender MTV ons al kennis maken met de eerste acht deelnemers van Ex On The Beach: Double Dutch seizoen 8. Maar nu is het ook echt zover. Vanaf nu kan je elke zondag kijken naar een nieuwe aflevering vol lust, liefde, feest en drank.

Het achtste seizoen begint met Joao (25), Luca (23), Lynn (22), Stevie (25) en Nick (21) uit Nederland en Tcheutche (23), Joyce (25) en Jennifer (24) uit België. Zij zullen vanaf de eerste dag de strijd aangaan tegen hun verschillende exen. Die exen zullen op het tropische eiland ‘aanspoelen’ om het de deelnemers moeilijker te maken. En natuurlijk brengt ook de tablet of terror de nodige drama met zich mee.

De laatste jaren leverde Ex On The Beach: Double Dutch al een aantal iconische deelnemers. Zo spreekt iedereen nog steeds over “Harrie de dekhengst“. Ook ex-deelnemers van Temptation Island waren al meerdere keren in het programma te zien. De fans hopen dan ook op een terugkeer van enkele bekende gezichten, waaronder dat van Fabrizio Tzinaridis.

Meer
Lees meer...