‘Ex On The Beach: Double Dutch’ maakt startdatum bekend!

De MTV-variant van Temptation Island, Ex On The Beach: Double Dutch, is binnenkort terug. Het is al het zesde seizoen voor de reeks die nog een stapje verder gaat dan *Temptation*. De tablet of terror is opgeladen, de strandstoelen liggen klaar bij de oceaan, want in april is EOTBDD al weer terug.

It takes two to tango en dat is bij trash tv niet anders. We krijgen binnenkort een nieuw seizoen van Temptation Island, maar ook die andere prachtige verleidingsdans Ex On The Beach: Double Dutch keert snel terug.

https://twitter.com/mtvbe/status/1232247781512949760

5 april

Vanaf 5 april kunnen we weer een bende vrijgezellen volgen in hun – ahem – “zoektocht naar ware liefde”. Waarbij ze nog steeds verbaasd reageren wanneer hun ex (in het programma dat Ex On The Beach: Double Dutch heet) sensueel uit de zee komt gewandeld.

Maar hoe achterhaald de opzet van het programma ook is, wij blijven er nog steeds met veel plezier naar kijken. En dat kunnen we dus ook dit jaar opnieuw doen. Wie dit jaar op zoek gaat naar de liefde (en het daarbij niet erg vindt om een villa te delen met z’n ex) is nog niet geweten. Maar binnenkort zullen we de deelnemers waarschijnlijk wel leren kennen. Meestal zitten er daarbij wel enkele Temptation-oudgedienden. Wij kijken er alvast naar uit!

Ex On The Beach: Double Dutch is vanaf 5 april elke zondag te zien om 21.30 uur op MTV.

Meer
Lees meer...