Fabrizio neemt afscheid van lange lokken voor het goede doel

Fabrizio Tzinaridis heeft zichzelf een ander kapsel gegeven. Dat maakte de realityster zelf bekend via zijn Instagramaccount. Daarop konden we zien hoe Fabrizio zijn lange vlecht liet afknippen ten voordele Think Pink, de organisatie die strijd tegen borstkanker.

We kennen Fabrizio Tzinaridis ondertussen al van heel wat realityprogramma’s. En in al die tijd hebben we de Griekse Limburger met veel verschillende kapsels zien verschijnen. Meest recent tijdens De Bachelor viel Fabrizio vooral op met zijn zeer lang haar. Dat droeg hij soms in een man bun, maar evengoed volledig los.

Think Pink

Ondertussen zijn we enkele maanden verder en heeft Fabrizio besloten om afscheid te nemen van zijn lange lokken. Op Instagram deelde hij een video waarop een serieus stuk van zijn haar in een vlecht wordt afgeknipt. De realityster doet dat ten voordele van Think Pink. Deze organisatie tegen borstkanker verzamelt altijd haar in, van minimum 30 centimeter, om kankerpatiënten te helpen met een realistische pruik.

“Ik heb mijn grootmoeder jammer genoeg nooit mogen leren kennen door de gevolgen van borstkanker. Onrechtstreeks is deze ook een beetje voor jou, I guess“, schreef Fabrizio bij zijn video. In het bijgevoegde filmpje is te zien hoe hij zijn afgeknipte haar in een envelop steekt om op te sturen naar Think Pink. Op het einde zien we Fabrizio met zijn nieuwe kapsel.

“Ik nam deze week met een bang hartje afscheid van m’n wilde lokken. Alleen zou ik het zonde gevonden hebben als ze geen doel zouden dienen. Dankzij Think Pink Belgium is iemand anders hier hopelijk mee geholpen. Alleen zullen ze het wel moeten kleuren of de grijze haren filteren”, besloot hij al lachend.

Kijk hier hoe Fabrizio zijn lang haar laat knippen:

Meer
Lees meer...