Fabrizio kreeg doodsbedreigingen na ‘De Bachelor’: “Hoeft maar één iemand serieus te zijn”

Fabrizio Tzinaridis hoopte via De Bachelor op Play4 de liefde van zijn leven te vinden. Dat draaide uiteindelijk op een sisser uit. Nochtans was er met meerdere vrouwen een ‘klik’. Dat laatste zorgde er ook voor dat Fabrizio niet verlost raakte van zijn imago als player, iets wat hem veel kritiek en zelfs doodsbedreigingen opleverde.

Eind april konden we op Play4 zien hoe Fabrizio in de finale van De Bachelor zijn allerlaatste roos gaf aan de Nederlandse Madieke. Daarbij haalde de 28-jarige Nederlandse het van de 21-jarige Margaux. Die laatste maakte duidelijk ook iets los in Fabrizio, maar zijn gevoelens voor Madieke waren naar eigen zeggen sterker. Uiteindelijk werd het zowel met Madieke als met Margaux niets na het programma.

Eén aflevering voor de finale moes Sanne De Bachelor verlaten. In die voorlaatste aflevering mocht Fabrizio met die drie vrouwen op dreamdate en daar had hij met elk van hen seks. Hoewel hij zelf achteraf verklaarde daar geen spijt van te hebben, kwam er vanuit verschillende hoeken wel veel kritiek op.

“Raakt me wel degelijk”

In een interview met Grazia blikt hij terug op de moeilijke periode die volgde op De Bachelor. Toen kreeg Fabrizio het onder andere in sommige Vlaamse media hard te verduren. “Ja, en waarom? Ik ben allesbehalve perfect, maar ik dacht een oprecht interview te hebben gegeven en dan zetten ze op de cover: ‘Zoektocht naar ware liefde werd seksavontuur’. Ik lees dat soort koppen als ik met mijn moeder in de supermarkt sta. Natuurlijk kan ik roepen dat het me niks doet, maar het raakt me wel degelijk. Iedereen wil leuk gevonden worden, toch?”, verklaart hij via Love Reality.

Doodsbedreigingen

Nog erger werd het toen Fabrizio op zijn persoonlijke accounts ook doodsbedreigingen kreeg. “Iemand stuurde een video waarin hij zichzelf heeft gefilmd en uitlegt hoe hij mij van het leven zou beroven. Ook stuurde iemand dat hij me een kopstoot zou geven als hij me op straat tegenkomt”, vertelt Fabrizio.

“Het kan een 12-jarige jongen zijn met frustraties, maar ook een 42-jarige psychopaat die mij écht iets wil aandoen. Tuurlijk kan ik het weglachen, maar ik vind dit niet grappig meer. Er hoeft er maar eentje serieus te zijn”, besluit hij.

Meer
Lees meer...