Alisa Megastar uit ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ is zwanger

Alisa Megastar was waarschijnlijk de opvallendste deelneemster van het tweede seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch. Maar de losbol van weleer is verdwenen, want de Russisch-Limburgse blondine heeft zich ondertussen gesetteld met haar verloofde en ze wordt binnenkort zelfs mama.

We kunnen stilaan beginnen spreken van een babyboom bij de gezichten die we kennen uit realityreeksen. Nadat Temptation-koppels Gianni en Melissa en Arda en Amber onlangs hun eerste kindje verwelkomden, komt nu ook Alisa Megastar met het heuglijke nieuws dat ze zwanger is.

Alisa Megastar

We leerden Alisa Megastar kennen in 2017 toen ze deelnam aan het tweede seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch. Daar zagen we haar als een hyperactieve dame die op zoek was naar haar droomprins. Ze werd smoorverliefd op spierbundel Bastiano, maar uiteindelijk bleek hij toch niet de man van haar dromen te zijn.

In 2019 keerde Alisa terug naar het strand. Want ze was ook te zien in Ex on the Beach: Double Dutch All Stars. Daar ging ze al na één dag naar huis “om privéredenen”. Aanvankelijk zei Alisa dat ze een maagontsteking had en dat ze die moest laten verzorgen in België. Maar later kwam aan het licht dat ze een vriend had.

Mama Megastar

Enkele maanden geleden verloofde Alisa zich met die vriend en nu volgt het nieuws dat het koppel een eerste kindje verwacht. De volledige naam van de vriend van Alisa is een groot geheim, al weten we wel dat hij op Instagram door het leven gaat als ‘Mr Mehrshad’.

Alisa deelde al meteen een gender reveal. Die gebeurde met een ballon die het koppel doorprikte. Uit de ballon vielen roze snippers, dus krijgt het koppel een dochtertje. Dat tot blijdschap van Alisa. In de caption van de video deelt ze zo: “We waren er al maanden zeker van dat het een jongetje zou zijn, maar ik bleef hopen op een meisje. Ik ben zo blij! Dit is het beste geschenk ooit!”

Meer
Lees meer...