‘Temptation Island’-koppel Gianni en Melissa verwelkomen zoontje

Gianni en Melissa, die we eerder dit jaar leerden kennen in Temptation Island zijn de ouders geworden van een zoontje. Het koppel hield ons via Instagram op de hoogte van de bevalling en maakte het blije nieuws dan ook zelf bekend.

De passage van Gianni en Melissa op Temptation Island was op z’n minst opmerkelijk te noemen. Het koppel had hun smartphones meegesmokkeld waardoor ze nog met elkaar in contact stonden. En dat is natuurlijk tegen de regels van Temptation. Ze werden dan ook vroegtijdig naar huis gestuurd.

Zwanger

Maar dat vonden ze zelf niet zo erg. Gianni en Melissa waren nog steeds smoorverliefd en hadden Temptation Island eigenlijk helemaal niet nodig om dat aan elkaar (en Vlaanderen en Nederland) te bewijzen.

Enkele maanden na hun deelname kwamen ze zo al naar buiten met het nieuws dat ze hun eerste kindje samen verwachtten. Met een extravagante gender reveal party maakten ze ook al bekend dat ze een zoontje verwachtten.

Bevalling

Tijdens hun zwangerschap lieten Gianni en Melissa ons al uitgebreid meegenieten van de voorbereidingen. En nu mochten we zelfs mee tot in het kraambed. De geboorte stond gepland voor 7 december, maar gisteren ging het koppel nog eens op controle om te zien of alles nog goed ging.

Bevalling Melissa Gianni
Instagram giannivanderbruggen, melissavandevin_

In het ziekenhuis brak toen het water van Melissa en werd de bevalling ingezet. Via zijn Instagram Story deelde Gianni verschillende filmpjes met updates over de bevalling. Tot we plots in de late avond beschuit met muisjes te zien kregen. In Nederland is het de traditie om dit te eten na de bevalling. We konden er dus van uitgaan dat de baby geboren was.

Gianni Melissa Baby
Instagram melissavandevin_, giannivanderbruggen

Niet veel later deelde Melissa de eerste video van de baby op haar Story. Ondertussen kunnen we “Baby D” ook al bewonderen op zijn eigen Instagramprofiel. We kennen de volledige naam van het zoontje van Melissa en Gianni nog niet, maar weten dus wel dat het begint met de letter D.

Meer
Lees meer...