Melissa en Gianni van ‘Temptation Island’ maken met extravagant feestje geslacht baby bekend

Hoewel Melissa en Gianni Temptation Island al na een week moesten verlaten, kan het geluk hen nu niet op. Het koppel verwacht in december namelijk hun eerste kindje samen. Melissa is ondertussen al enkele maanden zwanger, dus kon het koppel het geslacht van hun baby al te weten komen. En dat gebeurde op een groot feest met enkele bekende gezichten.

Melissa en Gianni verlieten Temptation Island al na een week, omdat ze elkaar echt niet konden missen. De twee hadden smartphones binnengesmokkeld in de villa’s en dat is tegen de regels van Temptation. Als gevolg werd het koppel op staande voet naar huis gestuurd en vervangen door Zach en Simone. Maar onlangs hadden Gianni en Melissa al groot nieuws.

https://www.instagram.com/p/CAk1xm2F9n0/?igshid=17jioklv4y16m

Baby op komst

Enkele weken geleden maakten Gianni en Melissa met een reeks schattige foto’s bekend dat ze hun eerste kindje verwachten. “De vlinders in mijn buik zijn veranderd in twee kleine voetjes”, zo stond te lezen bij de foto op het Instagramprofiel van Melissa. Bij de foto’s maakte ze ook al meteen de geplande geboortedatum bekend: 7 december 2020. De kleine spruit heeft misschien ook al een primeur te pakken, want hij heeft nu al (een half jaar voor z’n geboorte) een eigen Instagramprofiel.

Ook papa in spé, Gianni, deelde het nieuws apetrots mee. “Ik kan niet uitleggen hoe blij ik ben, nu ik eindelijk het nieuws met jullie kan delen. We gaan mama en papa worden in december!” Melissa is ondertussen dus al meer dan 14 weken zwanger, dus kon het koppel achterhalen wat het geslacht van hun baby is. En dat pakte het koppel wel heel groots aan.

Gender reveal party

Melissa en Gianni hielden, net zoals heel wat koppels tegenwoordig, een gender reveal party. Op dat feestje komen ze er dan dus samen met hun gasten achter wat het geslacht van hun baby is. Gianni en Melissa wisten aan het begin van het feestje zelf ook nog niet wat het geslacht van de baby werd, dus gokten ze vrolijk mee.

Op het feestje waren ook verschillende bekende gezichten van de partij. Zo zijn Simone (zonder Zach), Christian en Angela te zien, maar ook het kersverse Temptation-koppel Arda en Amber kreeg een uitnodiging voor het feestje. Elke gast mocht een gokje wagen wat het geslacht van de baby werd. En daarbij werd duidelijk dat het zeer gelijk verdeeld was. Zelfs de ouders in spé waren verdeeld: Melissa dacht een meisje en Gianni dacht een jongen.

“It’s a boy!”

Later op de avond werd dan bekend gemaakt wat het geslacht van de baby is. Dat gebeurde met een gekleurde wolk. Was de wolk blauw, dan was het een jongen. Was de wolk roze, dan was het een meisje. Na het aftellen werd de ruimte gevuld met een blauwe wolk, dus Melissa en Gianni krijgen in december een zoontje!

Het koppel, en hun gasten, waren natuurlijk superblij en bouwden zelfs nog een heus Tomorrowland-waardig feestje. En zo’n feestje vraagt natuurlijk ook om een aftermovie.

Bekijk hier de aftermovie van de gender reveal party van Gianni en Melissa:

https://www.instagram.com/p/CBgSDSuFvU5/

YouTube

Wie graag op de hoogte wil blijven van de zwangerschap van Melissa, kan dat doen via YouTube. Op het YouTube-kanaal Melissa en Gianni neemt het koppel ons mee tijdens elke stap van de zwangerschap. Zo is er een video waarin Melissa het goede nieuws brengt aan Gianni, maar worden we ook meegenomen naar de gynaecoloog en uiteraard ook op de gender reveal party.

De komende maanden zullen de twee ons ongetwijfeld nog meer op de hoogte houden over de zwangerschap. En zo is Temptation Island toch al zeker voor één koppel heel positief geëindigd.

Meer
Lees meer...