‘Temptation’-koppel Arda en Amber verwelkomen zoontje

Arda en Amber van Temptation Island zijn papa en mama geworden van hun eerste kindje. Het jongetje werd woensdag 16 december in de vroege uurtjes geboren. Voorlopig kennen we de naam van de jongen nog niet, maar binnenkort zal die waarschijnlijk bekendgemaakt worden via zijn eigen Instagramaccount.

Onlangs deelden Melissa en Gianni dat ze de ouders waren geworden van hun eerste zoontje Donder, maar nu is ook de baby van Amber en Arda geboren. Zij leerden elkaar pas kennen op Temptation Island, maar nu zijn ze al de trotse ouders van hun eerste zoontje.

Arda en Amber

Arda nam samen met zijn toenmalige vriendin Elke deel aan het afgelopen seizoen van Temptation Island. Maar hun relatie hield geen stand. Dat kwam vooral doordat Arda z’n zinnen had gezet op verleidster Eline. Eline gaf zelf aan dat ze geen toekomst zag met Arda, dus bleef hij aanvankelijk alleen achter na Temptation.

Maar enkele weken na de opnames vond hij de liefde bij Amber. Op Temptation Island konden de twee het ook al goed vinden met elkaar maar het was pas na de opnames dat de vonk echt oversloeg. Nog eens enkele maanden later volgde het nieuws dat het koppel hun eerste kindje verwachtte.

Dat mocht een klein mirakel genoemd worden, want Amber had enkele jaren eerder te horen gekregen dat ze waarschijnlijk nooit op natuurlijke wijze zwanger zou kunnen worden. Maar na enkele maanden gebeurde het ondenkbare. Volgens Arda zelf komt dat door zijn “superzaad“. Of dat echt zo is, laten we in het midden. Maar Amber en Arda waren uiteraard door het dolle heen en hielden hun fans ook op de hoogte van de zwangerschap via sociale media. Zo kwamen we ook al te weten dat het koppel een zoontje verwachtte.

Bevalling

En ook de bevalling konden we volgen via Instagram. Gisterenavond deelde Arda de eerste Story met de boodschap: “Baby Türker on the way“. In het filmpje was te zien hoe Amber in het ziekenhuis lag. Twee uur later kregen we een nieuwe update vanuit hetzelfde ziekenhuisbed.

Nog eens drie uur later, het was toen al iets voor middernacht, liet Arda weten dat de pijn niet meer te harden was voor Amber en dat ze een epidurale verdoving had gevraagd. Iets voor 3 uur ’s nachts volgde een update van Amber. Zij liet weten dat de artsen haar vliezen gebroken hadden omdat er nog steeds geen vooruitgang was.

Arda Amber bevalling
Instagram @arda.trkr

Maar vanmorgen kwam Arda met geweldige nieuws dat hun zoontje geboren is. Hij deelde dat opnieuw in een Story. Het ging om een foto met het kleine handje van hun zoontje. De baby werd uiteindelijk geboren om 6.16 uur in de ochtend. Ook Amber deelde al een eerste foto met haar zoontje op haar Instagram Story. Wie ‘baby Türker’ wil volgen, kan dat doen via zijn eigen Instagramprofiel.

Amber Arda geboorte
Instagram @arda.trkr, @ambervgxx
Meer
Lees meer...