Left Right
scrollTop top

Arda en Amber uit ‘Temptation Island’ maken geslacht baby bekend


Arda Amber gender reveal Instagram
© Arda en Amber vlak voor de gender reveal – Bron: Instagram

Het meest beruchte koppel van het vorige seizoen van Temptation Island – Amber en Arda – hebben het geslacht van hun aankomende eerste kindje bekendgemaakt op Instagram. De tortelduifjes verwachten een zoontje.

Een van de hoofdrolspelers van het afgelopen seizoen van Temptation Island op VIJF was zonder enige twijfel Arda. Hij nam met zijn toenmalige vriendin Elke deel aan het programma om te haar te testen, maar viel al snel zelf voor de verleiding.

Arda en Amber

Zijn aandacht ging eerst volledig uit naar Eline waarmee hij ook tussen de lakens dook. Meteen was Arda verliefd, maar dat bleek niet wederzijds. Eline had geen zin om naar België te verhuizen en liet Arda gebroken achter. Maar al snel was het duidelijk dat er op het eiland – naast zijn vriendin Elke – nog iemand zat met interesse in Arda: Amber.

De laatste aflevering bevestigde dan ook eindelijk wat al langer in de lucht hing: Arda en Amber waren na Temptation Island een relatie begonnen. Kort daarna kwam er zelfs nog groter nieuws want het kersverse koppel bleek al meteen een kindje te verwachten. Later raakte bekend dat Arda en Amber amper drie maanden samen waren toen ze zwanger raakte. “Superzaad” noemde Arda het zelf trots.

Jongetje

Sindsdien was het vooral wachten op de onthulling van het geslacht van de Baby Türkér, zeker nadat hun Temptation Island-collega’s Gianni en Melissa een grootschalige grootschalige gender reveal party hielden. Arda en Amber waren daar zelfs op aanwezig, maar hielden het zelf iets bescheidener.

Met twee mooi geposeerde foto’s en veel blauwe rook komen we op hun beider Instagram te weten dat Amber in verwachting is van een jongetje. Op dit moment is ze bijna vijf maand zwanger waardoor we het baby’tje normaal gezien begin december mogen verwachten.

Zo zag de gender reveal van Arda en Amber eruit


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  58.641.073
 • Aantal
  doden
  1.387.976
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  559.902
 • Aantal
  doden
  15.755