‘Temptation’-koppel Arda en Amber verwacht eerste kindje!

Arda Amber zwanger
Instagram arda.trkr ambervgxx

Arda en zijn kersverse vriendin Amber verwachten hun eerste kindje samen. De twee leerden elkaar vorige zomer kennen op Temptation Island, waar Arda aankwam met zijn toenmalige vriendin Elke en dan eerst voor verleidster Eline viel. Pas na de opnames werd hij een koppel met Amber.

Ze zijn misschien nog niet zo lang samen, maar toch verwachten Arda en Amber al hun eerste kindje samen. De twee maakten het nieuws vandaag bekend via hun Instagramprofielen.

Baby Turker

Gisteren liet Arda al weten dat hij vandaag groot nieuws ging delen. En of dat groot nieuws was. Want hij en zijn nieuwe vriendin Amber verwachten hun eerste kindje samen. In de caption op Instagram bevestigt Arda wat sommige fans al in de gaten hadden. “Wel, 2020 was echt een hectisch jaar. We hebben veel ups en downs gehad allemaal. Velen van ons hebben diep gezeten, zowel financieel als emotioneel. Maar net zoals alles komt hier ook een einde aan.”

“Ik zei dat er iets groots op komst was en dat is het ook. Er is iets op komst waardoor m’n leven positief zal veranderen. Een onverwacht mirakel heeft zich enkele maanden geleden voorgedaan. Met veel vreugde in m’n hart wil ik jullie meedelen dat Amber en ik in verwachting zijn.” Bij de post deelde hij ook alvast het Instagramaccount van zijn (nog ongeboren) kind. Wie de foetus wil volgen, kan dat dus doen via het Instagramaccount @baby.trkr.

Mirakel

Ook mama in spé Amber deelde een foto op Instagram. Ook zij schreef een lange boodschap bij de foto. “Onverwacht, maar baby wat een wonder ben je”, zo liet ze weten. Want het feit dat Amber zwanger is, kan als een klein wonder gezien worden. “Toen ik 2,5 jaar geleden in het ziekenhuis belande met complicaties van mijn pas gestoken spiraaltje en te horen kreeg dat het zo goed als onmogelijk was om op natuurlijke wijze zwanger te worden stortte mijn wereld in. Al altijd dromend van een groot gezin, al altijd dromend van drie prachtige kindjes in één klap weg geveegd.”

Daarom gebruikte Amber geen anticonceptie meer, want “ze kon toch niet zwanger raken”. Maar toen gebeurde het ondenkbare. “Ik noem het een mirakel, 2,5 jaar geleden te horen krijgen dat het op natuurlijke wijze niet mogelijk ging zijn, toen in een relatie zittende en het daarbij nooit gebeurde. En bij jou gebeurde het. Vol ongeloof, paniek maar diep vanbinnen ook blij want wat ooit niet mogelijk was, was met jou mogelijk geworden. Op dat moment besefte ik dat wat wij hebben gewoon meant to be is. Op dat moment besefte ik dat jij degene bent die is weggelegd voor mij, dat jij mijn soulmate bent. Ik kan niet beschrijven hoe gelukkig jij mij maakt en hoe dankbaar ik ben dat het lot ons bij elkaar gebracht heeft. Ik ben zeker dat het lot ons een prachtige toekomst tegenmoet heeft en we deze mogen delen met een prachtige baby die op komst is.”

Amber laat bij haar foto ook alvast weten dat de geboorte gepland staat voor 21 december 2020.

Bekijk hier de aankondigingsfoto’s van Arda en Amber:

View this post on Instagram

Not expected but oh baby what a miracle you are. ✨ Toen ik 2,5 jaar geleden in het ziekenhuis belande met complicaties van mijn pas gestoken spiraaltje en te horen kreeg dat het zo goed als onmogelijk was om op natuurlijke wijze zwanger te worden stortte mijn wereld in. Al altijd dromend van een groot gezin, al altijd dromend van 3 prachtige kindjes in 1 klap weg geveegd. De opvolgende periode geen anticonceptie waar mijn lichaam goed op reageerde “achja het is toch niet nodig, het kan toch niet.” 2 jaar verder en ik leer jou kennen. Vertel je alles wat er gebeurd is, wat de dokters me vertelde. We zouden er wel iets op vinden als we ooit aan kinderen willen beginnen maar dat was nu nog niet op de planning aangezien we nog maar heel pril samen waren. En toen gebeurde het, ik noem het een mirakel, 2,5 jaar geleden te horen krijgen dat het op natuurlijke wijze niet mogelijk ging zijn, toen in een relatie zittende en het daarbij nooit gebeurde. Gebeurde het bij jou wel. Vol ongeloof, paniek maar diep vanbinnen ook blij want wat ooit niet mogelijk was, was met jou mogelijk geworden. Op dat moment besefte ik dat wat wij hebben gewoon meant to be is. Op dat moment besefte ik dat jij degene bent die is weggelegd voor mij, dat jij mijn soulmate bent. Ik kan niet beschrijven hoe gelukkig jij mij maakt en hoe dankbaar ik ben dat het lot ons bij elkaar gebracht heeft. Ik ben zeker dat het lot ons een prachtige toekomst tegenmoet heeft en we deze mogen delen met een prachtige baby die op komst is. 21/12/2020 ♥️ Baby Turker

A post shared by Temptation Island 2020 🌴 (@ambervgxx) on

Gesponsorde artikelen