Gianni en Melissa van ‘Temptation’ kiezen opvallende naam voor zoontje

Gianni en Melissa zijn vorige week de ouders geworden van hun eerste zoontje. Ze toonden die al trots aan de wereld, maar hielden zijn naam in eerste instantie nog geheim. We wisten al dat zijn naam begon met de letter D, maar nu weten we ook wat er daarna komt.

Melissa en Gianni, die in de laatste editie van Temptation Island naar huis werden gestuurd, zijn nog steeds een koppel. Vorige week verwelkomden ze zelfs hun eerste kindje samen. En dat kindje heeft nu een naam.

Donder

“Baby D” luistert naar de originele naam Donder. Zo komen we te weten op zijn eigen Instagrampagina. Daar lazen we ook al dat de eerste dagen van het leven van Donder niet helemaal probleemloos verliepen. De jongen liep mogelijk een besmetting op met de streptokokken B bacterie, waardoor hij wat langer in het ziekenhuis moest blijven.

Maar ondertussen, zo lezen we ook op z’n Instagram, mocht Donder het ziekenhuis verlaten. Ondertussen is hij dus samen met z’n ouders thuis.

Gianni en Melissa

https://youtu.be/wLhWN-wP82c

Gianni en Melissa werden op Temptation Island naar huis gestuurd nadat de productie ontdekte dat ze hun smartphones hadden meegesmokkeld naar Thailand. Op die manier konden ze met elkaar in contact blijven, wat uiteraard tegen de regels van de relatietest is. Daardoor moesten ze meteen het eiland verlaten.

Maar het koppel is dus nog steeds dolgelukkig samen en daar is baby Donder het sprekende voorbeeld van. Gianni en Melissa hielden hun fans via sociale media en vlogs op YouTube op de hoogte over hun zwangerschap. Zo mochten we onder andere meekijken bij de eerste echo’s en bij hun extravagante gender reveal party. En ook de bevalling konden we via Instagram mee volgen.

Meer
Lees meer...