Left Right
scrollTop top

‘Temptation Island’: Is Arda nu samen met deze verleidster?


Temptation Island Arda
© VIJF

Voorlopig is er nog niets gebeurd op Temptation Island, maar daar lijkt snel verandering in te gaan komen. Want uit de sociale media van Arda blijkt dat hij nu wel heel vaak optrekt met één bepaalde verleidster. Het lijkt er dus op dat een van de twee geïnteresseerde verleidsters haar slag wist thuis te halen.

Hoewel Temptation Island de plaats is waar vaak relaties stuklopen, begint het tegenwoordig steeds meer op een hopeloze-hartenbureau te lijken. Zo kwam deelnemer Merijn thuis met verleidster Pommeline, vond Lize de liefde bij verleider Ken en was Tim van plan om te trouwen met Cherish. Maar ook dit jaar lijkt het erop dat een verleidster thuis zal komen met een nieuw lief.

Arda en Elke

Het lijkt er alvast op dat de relatie van Arda en Elke Temptation Island niet zal overleven. Dat mag niet verbazen want Arda stelt zich opvallend open voor de verleiding.

Temptation Island gif 17
VIJF

Hoewel het koppel deelnam aan Temptation Island omdat Elke vooral “iemand anders wordt wanneer ze gedronken heeft” en dan bijvoorbeeld “schuurt met jongens op het personeelsfeest”, is het vooral Arda die met volle teugen geniet van het vrouwelijk schoon op Temptation Island. En daarbij heeft hij twee duidelijke voorkeuren.

Amber vs Eline

De andere mannen blijven voorlopig volhouden dat ze “géén Temptation” hebben, maar Arda heeft er twee. Er wordt bijna gevochten voor de Limburger door de verleidsters Amber en Eline.

Temptation Island gif 22
VIJF

In de laatste aflevering kreeg Amber zelfs een zwak momentje en werd ze emotioneel omdat ze Arda met Eline zag. Maar voor alle duidelijkheid: ze is NIET verliefd op Arda. Al denkt relatietherapeut van dienst Gianni daar anders over.

Haalt Amber haar slag thuis?

Maar ondertussen lijkt het er wel op dat het Amber wordt die haar slag zal thuishalen bij Arda. We zijn ondertussen al enkele maanden na de opnames van Temptation Island en Arda en Amber posten allebei geregeld iets op hun sociale media. Daarbij komen ze nooit samen in beeld, maar ze bevinden zich duidelijk wel vaak op dezelfde plaats.

Team Tempa vatte het allemaal samen. Zo zien we in de achtergrond dezelfde bloemen staan, hangt identiek dezelfde kader aan de muur of zitten de twee – heel toevallig – op een gelijkaardig terras. Maar het duidelijkste is waarschijnlijk Miss Ivy Blue. We hebben het dan niet over de dochter van Beyoncé, maar over de hond van Amber. De verleidster heeft een superschattige grijze chowchow die een eigen Instagramprofiel heeft. Op dat profiel is Miss Ivy Blue te zien met haar mama, maar ze duikt ook op de Instagram Story van Arda. Het kon natuurlijk eender welke grijze chowchow zijn, ware het niet dat Arda haar getagd had. Heel subtiel Arda en Amber, héél subtiel.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  59.160.472
 • Aantal
  doden
  1.396.267
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  559.902
 • Aantal
  doden
  15.755