‘Temptation Island’: Zien we Nico en Wouter binnenkort terug in ‘Ex on the Beach’? “Als ze me bellen …”

Het ziet ernaar uit dat maar weinig (of geen) deelnemers het huidige seizoen van Temptation Island: Love or Leave in een relatie zullen verlaten. Dat brengt uiteraard met zich mee dat er heel wat exen gevormd zijn, een ideale gelegenheid om enkele kandidaten te laten deelnemen aan het volgende seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch? Wouter en Nico lijken alvast niet op voorhand “nee” te zeggen.

De voorlaatste aflevering van Temptation Island: Love or Leave had enkele verrassingen in petto. De grootste schok kwam voor de kijkers kwam er toen we vernamen dat Wouter en Julia drie maanden na het programma niet meer samen waren. Wouter had zijn liefje op het laatste kampvuur nochtans verrast met een grote bos rozen en alle twijfels over hun relatie leken verdwenen. Achteraf liep het toch nog fout tussen beiden waardoor Wouter opnieuw vrijgezel is.

Die relatiestatus deelt hij met zijn voormalige medebewoner Nico. Dat zijn relatie met Donna niet meer te redden viel, zal niemand verrast hebben. Maar ook met Laure (of met Presley) werd het na Temptation Island niets serieus.

Afgelopen zondag waren Nico en Wouter samen te gast op de YouTubetalkshow Temptation Thirstday van RumagTV. Daar blikten ze openhartig terug op hun deelname aan het programma.

Ex on the Beach: Double Dutch

Het half uur durende gesprek eindigde met een verrassende, maar daarom niet minder interessante vraag van presentator FawryNotSawry. “Nieuw seizoen Ex on the Beach?”, vroeg die aan Nico, verwijzend naar zijn deelname aan dat programma 3,5 jaar geleden.

“Gaan we samen? Geef ons maar op dan”, reageerde Wouter meteen laconiek op de suggestie. “Ik weet niet of ik echt zou meedoen. Temptation Island begon ook als een grapje, dus als ze bellen, wie weet …” “Het hangt ervan af”, voegde Nico er tot slot nog aan toe. Beiden lijken dus duidelijk niet weigerachtig te staan tegenover een uitnodiging voor Ex on the Beach: Double Dutch. Benieuwd of we hen daar binnenkort ook echt in zien passeren.

Nico en Wouter blikken terug op Temptation Island

Zo stelde Nico zich in 2018 voor in Ex on the Beach: Double Dutch

Meer
Lees meer...