‘Temptation Island’: Nico legt uit waarom het niets werd tussen hem en Laure

De meest recente aflevering van Temptation Island: Love or Leave maakte duidelijk dat Nico niet alleen niet meer samen is met zijn ex Donna, maar dat het ook niets is geworden met zijn crush Laure. De Belg heeft nu meer uitleg gegeven over hoe dat komt.

Het doel van het licht herwerkte programma Temptation Island: Love or Leave was dit jaar niet enkel om relaties te beëindigen, maar ook om eventueel nieuwe te vormen. De vrijgezellen waren deze keer namelijk niet enkel op zoek naar een avontuur, maar ook naar echte liefde.

Dreamdate

Tijdens de voorbije afleveringen leek dat ook een succes te worden. De relatie tussen Nico en Donna was al na één aflevering zo goed als voorbij, maar beiden leerden iemand nieuws kennen in de villa. De voorlaatste aflevering toonde echter aan dat het met respectievelijk zowel Laure als Jimi niets is geworden na Temptation Island.

“We waren heel close en hebben een heel goede band gekregen”, legt Nico uit in Temptation Love Therapy schrijft de website Love Reality. Op de dreamdate mondde die goede band ook uit in wat meer, zoals te zien was op televisie. Nochtans had Nico zich op voorhand voorgenomen om dat niet te doen. “Maar we waren op een punt dat we dachten: alle remmen los.”

“Niet klaar voor serieuze relatie”

Na het programma bleek die goede band echter niet voldoende om iets op te bouwen met Laure. “Ik denk dat de uitkomst, hoe het nu is, perfect is. We hebben ondervonden dat we niet bij elkaar passen, onze eigenschappen liggen te ver uit elkaar. Ik heb zelf ook aangegeven dat ik nog niet klaar ben voor een serieuze relatie”, is Nico eerlijk.

Meer
Lees meer...