Left Right
scrollTop top

‘Temptation Island’-single Noëlle: “Deze twee dames verpestten sfeer in villa”


Temptation Island
© Play5

Temptation Island: Love or Leave nadert zijn ontknoping en dat zorgt duidelijk voor spanning. Niet alleen bij de koppel is er sprake van een gespannen sfeer, ook tussen de singles onderling blijken er af en toe wat frustraties te zijn. Dat heeft vrijgezel Noëlla onthuld in Temptation Love Therapy op RTL Boulevard.

Het concept van Temptation Island is dit jaar iets anders dan we gewoon zijn. Het grote verschil is dat de singles deze keer niet enkel meedoen om relaties stuk te maken, maar ook effectief zelf op zoek zijn naar liefde. En het is juist dat dat in de mannenvilla voor spanningen blijkt te zorgen.

Laure en Presley

Sinds duidelijk is dat de relatie tussen Nico en Donna Temptation Island: Love or Leave meer dan waarschijnlijk niet zal overleven, is de Belg opvallend populair geworden bij de vrouwelijke verleidsters. Nico trok in het begin van het programma het meest op met Presley en biechtte tegen haar zelfs als eerste zijn grote geheim op.

Na verloop van tijd had hij echter door dat Presley zelf niet echt veel interesse toonde in hem. Juist op dat moment kwam Laure zich aanbieden aan Nico en sindsdien zijn die twee steeds vaker bij elkaar te vinden.

Spanning

Volgens Noëlle blijft Nico echter regelmatig contact opzoeken met Presley en zorgt dat voor spanning in de villa. “Ze verpestten soms ook de sfeer in ons huis. Wij hadden zoiets van: bespreek het met elkaar, vergeet ook niet dat ‘ie gewoon nog een vriendin heeft dus doe gewoon rustig met elkaar en zoek het zo uit, ga niet boos op elkaar worden”, zei ze over die ongemakkelijke situatie.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…