‘Temptation Island’: na de gebroken harten is het tijd voor nieuwe liefdes

De relatie tussen Nico en Donna was de eerste die ‘officieel’ sneuvelde tijdens het huidige seizoen van Temptation Island: Love or Leave. Ondertussen zijn we enkele afleveringen verder en lijken de twee vooral naar de toekomst te kijken … met iemand anders. Zo zien we in een trailer dat Donna steeds meer naar Jimi toetrekt en Nico troost vindt bij Laure.

Omdat Delphine en Bert al afleveringenlang wekelijks met een nieuw geheim over elkaar uitpakken, zouden we het bijna vergeten. Maar eigenlijk was Donna de eerste die in Temptation Island: Love or Leave verklaarde dat haar relatie voorbij was.

Na haar eerste – relatief brave – kampvuurbeeld van Nico besloot Donna namelijk al dat ze genoeg gezien had. Aan haar medebewoners zei ze daarna zelfs meteen dat Nico op zoek moest naar nieuw werk, een nieuw huis, nieuwe meubels en nieuwe honden. Nico probeerde nog even zijn relatie te redden door een openhartige bekentenis te doen via een tablet aan zijn (ex-)vriendin, maar dat versterkte alleen maar Donna’s overtuiging dat er geen toekomst was voor hen samen.

Donna & Jimi en Nico & Laure

Twee weken geleden verraste Donna de kijkers door uit het niets te verklaren dat ze verliefd was geworden op Jimi. De geblondeerde verleider was tot dan zelden in beeld geweest, maar zou volgens andere single mannen vaak tot de late uurtjes met Donna hebben gebabbeld, waardoor er een band was gegroeid tussen hen.

Ondertussen had Nico in de mannenvilla besloten om zijn verwoede pogingen bij Presley te staken. Gelukkig voor hem kwam vlak daarna Laure zich aanbieden en sindsdien gaat het steeds beter tussen die twee. Dat beide nieuwe koppeltjes dichter en dichter naar elkaar toegroeien, blijkt alvast uit beelden die Play5 deelde van de aflevering van Temptation Island van komende vrijdagavond.

Bekijk hier beelden van de nieuwe koppeltjes op Temptation Island:

Temptation Island is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op Play5 en GoPlay.be.

Meer
Lees meer...