Left Right
scrollTop top

‘Temptation Island’: Bekijk hier de eerste beelden van het dramatische kampvuur


Temptation Island aflevering 3
© Instagram Play5_be

Vrijdag is Temptation Island toe aan z’n eerste kampvuur. Daarop worden de deelnemers voor de eerste keer geconfronteerd met beelden van hun partners in het andere resort. En het belooft alvast dramatisch te worden want Play5 heeft nu al de eerste beelden vrijgegeven van het kampvuur en die tonen al traantjes en verontwaardiging.

Het lijkt erop dat Temptation Island vanaf vrijdag in een stroomversnelling terecht zal komen. Dan staat namelijk het eerste kampvuur op de planning waarbij verschillende deelnemers het moeilijk krijgen.

Eerste kampvuur

Doorgaans is het eerste kampvuur op Temptation nog best rustig en zijn de meeste deelnemers juist blij om hun partners te zien. Maar deze keer lijkt dat niet het geval te worden. In de eerste foto’s en een kort fragment, die Play5 deelde via Instagram, is te zien dat verschillende vrouwen niet blij zijn met hun beelden.

In de eerste foto zien we Donna met het bijschrift: “Ik wil gewoon naar huis”. Ook het eerste fragment van de aflevering gaat over Donna. Op die beelden zegt ze: “Ik kan niet meer. Ik kan echt niet meer, sorry”. Waarna ze in tranen uitbarst en getroost moet worden door de andere deelneemsters en presentatrice Monica Geuze. Welke beelden ze te zien kreeg van Nico is nog niet duidelijk, maar Donna is er alvast niet blij mee.

Donna is niet de enige die fel reageert bij het eerste kampvuur. Ook Delphine en Julia zijn al te zien in de foto’s. Delphine zegt: “Ik ging mij nog inhouden. What the f*ck zelfs!” en Julie ziet beelden die ze niet verwacht had. Op het einde van de vorige aflevering kregen we ook al te zien dat nieuwkomer Aylin ook al een traantje moest laten bij het eerste kampvuur. Temptation belooft dus los te gaan barsten vanaf vrijdag.

Bekijk hier de eerste beelden van het eerste kampvuur van Temptation Island:

Temptation Island: Love or Leave is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op Play5 en GoPlay.be.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…