Left Right
scrollTop top

Bert uit ‘Temptation Island’ wil iets verduidelijken over Delphine: “Vergeet haar eigen fouten”


Temptation Island Bert
© Play5

Dat de relatie tussen Bert en Delphine Temptation Island: Love or Leave niet zal overleven, is geen geheim meer. De twee vallen elkaar namelijk niet enkel in het programma aan, maar ook steeds vaker op sociale media en in de pers. Deze keer is het aan Bert om zijn kant van het verhaal te vertellen in het Nederlandse magazine Grazia.

Tracking-apps, verborgen camera’s, prostitueebezoeken, soa’s en bedrog … We kwamen de voorbije afleveringen van Temptation Island: Love or Leave al heel wat te weten over Delphine en Bert. De twee zijn al tien jaar samen, maar in die tijd is het blijkbaar al vaker fout gelopen dan aanvankelijk het geval leek.

De voorbije twee aflevering was er vooral drama ontstaan rond een opvallende uitspraak van Delphine. “Denk je nu echt dat Bert mijn enige lief was?”, horen we haar op een bepaald moment zeggen. Delphine verduidelijkte achteraf dat ze daarmee niet wou zeggen dat ze haar vriend ooit bedrogen heeft, maar dat het ging over iemand waarmee ze samen was voor ze Bert leerde kennen. Die uitleg kan kloppen, want bij de voorstelling van de koppels van dit seizoen viel te horen dat Delphine een andere vriend had toen ze Bert tien jaar geleden op haar 17de leerde kennen.

Bedrogen

Bert zelf blijft er echter van overtuigd dat er meer achter die uitspraak zit. “Delphine vergeet blijkbaar altijd haar eigen fouten. Ze heeft vier dagen nadat we een relatie kregen nog met iemand anders afgesproken en er ook mee gekust”, legt hij uit aan Grazia. Hoewel het hen niet weerhield van samen door te gaan, bleef dat bedrog volgens Bert wel altijd pijn doen.

Ook hoe zijn (ex-)vriendin nu over hem spreekt, stoort Bert. “Ze blijft maar profileren dat ik de slechterik was in onze relatie en zij de ‘goede’. Dat maakt mij echt kwaad, want ik heb alles wat ik kon voor haar gedaan in onze relatie”, besluit hij.

Temptation Island is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op Play5 en GoPlay.be.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…