‘Temptation island’: Teaser toont verrassende wending bij Wouter en Julia

Vrijdag is het op Temptation Island tijd voor het laatste kampvuur voor twee van de koppels. Donna en Nico en Julia en Wouter zullen elkaar na twee weken terugzien. We wisten al dat de relatie tussen Donna en Nico voorbij is. Maar de teaser voor de aflevering van vrijdag lijkt nu ook te tonen dat de relatie van Julia en Wouter Temptation niet overleefde.

Tijdens de dreamdates leek het erop dat maar één van de vier koppels dit jaar Temptation Island als koppel zal verlaten. Donna en Nico, Delphine en Bert en Aylin en Efrain zetten al voor het einde van het programma een punt achter hun relatie. Maar nu lijkt ook het laatste koppel, Julia en Wouter, uit elkaar te zijn.

Eerste kampvuren

Nadat we vorige week de dreamdates te zien kregen, staan deze week de laatste kampvuren én reünies van de eerste twee koppels op het programma. Het eerste koppel dat aan de beurt is, zijn Donna en Nico. Donna zette al vroeg in het programma een punt achter die relatie, waardoor ze allebei de connectie aangingen met een van de vrijgezellen. Het resultaat was een stomende dreamdate voor Donna en Jimi én voor Nico en Laure. Bij het kampvuur moeten we dan ook geen al te grote verrassingen verwachten. Donna en Nico waren al uit elkaar voor het laatste kampvuur en ook de sfeer op hun reünie ziet er niet al te vrolijk uit.

Wel verrassend is het laatste kampvuur van Julia en Wouter. Hoewel zij het enige koppel waren dat voor de dreamdates nog samen was, lijkt dat na het laatste kampvuur niet meer het geval te zijn. Op dat laatste kampvuur komt Niels namelijk nog een geheim uit de doeken doen. Zo zouden de camera’s verschillende (intieme) gesprekken tussen de verleider en Julia gemist hebben. En daar is Wouter allesbehalve tevreden mee.

Ook bij hun reünie, enkele maanden later, lijkt de sfeer onderkoelt. Zo zien we hoe Wouter een pauze vraagt tijdens hun gesprek. “Ik heb hier even echt geen zin in.”

Bekijk hier de teaser voor de aflevering van vrijdag:

Temptation Island: Love or Leave is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op Play5 en GoPlay.be.

Meer
Lees meer...