‘Temptation Island’: Nico vertelt eerlijk hoe hij echt over Bert denkt

Dat Bert de meest besproken figuur van Temptation Island: Love or Leave is, zal niemand betwisten. De Belg begon aan het programma met zijn jeugdliefde Delphine, maar onthulde haast iedere aflevering een nieuw geheim en een nog vreemde verhaal. Dat relatie voorbij is, lijkt vast te liggen, maar hoe denkt medebewoner Nico eigenlijk over Bert?

Tracking-apps, verborgen camera’s, prostitueebezoekensoa’s, een andere vrouw en bedrog … We kwamen de voorbije afleveringen van Temptation Island: Love or Leave al heel wat te weten over Delphine en Bert. De twee zijn – of beter gezegd waren – al tien jaar samen, maar in die tijd is het blijkbaar al net iets vaker fout gelopen dan ze tot nu toe dachten.

Wie week na week dacht dat de bizarre verhalen en de geheimen van Bert nu echt allemaal op tafel lagen, kwam iedere vrijdag opnieuw bedrogen uit. Telkens weer wist hij namelijk een nog vreemdere uitleg en een nog minder samenhangend verhaal te vertellen over zijn relatie van de voorbije tien jaar met zijn (ex-)vriendin Delphine. Het was op een bepaalde moment zelfs zo erg dat medebewoner Wouter zich moest inhouden om Bert geen “klap op zijn achterhoofd” te geven.

Verhalen

Zo erg was het niet bij Nico, al moet ook hij toegeven dat hij zich af en toe stoorde aan zijn landgenoot in de Spaanse villa. “Op tv laten ze natuurlijk enkel de verhalen van Bert zien. Eerlijk, daar waren wij na een tijdje ook wel klaar mee”, geeft Nico toe in een Q&A op zijn Instagram.

“Maar daarbuiten dat is Bert echt geen verkeerde jongen”, voegt hij er snel aan toe. “Hij komt op voor anderen en heeft een klein hartje. Een grapje maken is niet erg, maar ik vind het niet kunnen hoe sommige mensen hem volledig afmaken.” Nico verwijst daarmee naar de bakken kritiek die Bert de laatste weken oer zich heel kreeg op sociale media van kijkers van Temptation Island.

Meer
Lees meer...