‘Ex On The Beach: Double Dutch’ maakt nieuwe deelnemers bekend

Ex On The Beach: Double Dutch keert volgende maand terug voor z’n achtste seizoen. Daarin zullen opnieuw acht singles naar een tropisch eiland reizen waar ze ongestoord kunnen feesten en kunnen toegeven aan hun lusten. Maar de groep krijgt daarbij ook het gezelschap van hun exen die aan de lopende band aanspoelen op het eiland. En niet ieder weerzien is even blij.

Volgende maand, op zondag 12 juni, keert Ex On The Beach: Double Dutch terug naar MTV. Nu laat de zender ons al kennis maken met de acht deelnemers die als eerste aan het avontuur zullen beginnen. En zij lijken zich voorlopig totaal geen zorgen te maken over hun exen.

Jennifer (24)

EOTBDD Jennifer
MTV

De eerste deelneemster aan het nieuwe seizoen is de Vlaamse Jennifer. Ze studeert communicatie en leeft zich vooral in het weekend volledig uit. Jennifer omschrijft zichzelf alvast als een goofy dramaqueen die open en spontaan is.

Of we veel van dat drama te zien zullen krijgen, valt natuurlijk nog af te wachten. Want wat zal Jennifer doen als er plots een ex voor haar neus staat? Ze geeft namelijk al toe dat ze niet goed is in haar emoties uiten.

Joao (25)

EOTBDD Joao
MTV

Joao is een Nederlander met Braziliaanse roots. Daardoor spreekt hij ook Spaans en Portugees. Maar “monogamie blijkt in alle talen een moeilijk woord te zijn voor hem”.

Maar ook al heeft hij problemen met monogamie, toch is hij enorm gevoelig en durft hij z’n gevoelens te uiten. Hij laat zo weten dat hij niet bang is om te huilen bij een film. Joao is romantisch, maar begint na een tijdje toch altijd te twijfelen of het echt is wat hij wil. Hij hoopt de liefde van z’n leven tegen de komen op Ex On The Beach: Double Dutch.

Joyce (25)

EOTBDD Joyce
MTV

De volgende Vlaamse deelneemster is Joyce. Zij is 25 jaar oud en woont in Antwerpen. Joyce werkt als wimperstyliste en valt op door haar vele tattoos. De vrouwelijke kleurplaat laat weten dat haar vrienden haar omschrijven als “een lief en sociaal iemand die je er graag bij wil hebben en altijd paraat voor je staat”.

Er zijn genoeg mannen die haar kleurplaat wel eens willen inkleuren want haar DM’s zitten altijd vol met berichten van geïnteresseerde mannen. Ze is niet op zoek naar drama, maar neemt deel aan EOTBDD “voor de lust”. Het is nog de vraag of ze dat zal kunnen volhouden wanneer haar exen beginnen aan te spoelen.

Luca (23)

EOTBDD Luca
MTV

Luca is de tweede Nederlandse man in het gezelschap. Hij is 23 jaar en is helemaal klaar om drama te creëren in Ex On The Beach: Double Dutch. Hij komt naar het programma voor de lust en laat alvast weten dat hij verder zal kijken dan z’n normale type. Zijn doel is namelijk om met zoveel mogelijk dames de lakens te delen. Als hij daardoor ruzie krijgt met de andere mannen, dan is dat maar zo.

Zijn type is “een blonde getatoeëerde vrouw met zoveel mogelijk plastic en een tikkeltje arrogant”. Luca is nog niet van plan om verliefd te worden. Ook al hoopt z’n moeder dat hij zich zou settelen. De kans dat hij met iemand het programma verlaat is dus wel heel klein.

Lynn (22)

EOTBDD Lynn
MTV

De eerste Nederlandse vrouw in het gezelschap is de 22-jarige Lynn. Ze is sportief en houdt van fitnessen en kickboksen. Lynn is een echt feestbeest en gaat helemaal los wanneer er wat alcohol in haar lijf zit. Dan ziet ze het leven door een roze bril en kent ze geen schaamte meer.

Een echte ex heeft ze niet, want Lynn heeft nog nooit een vaste vriend gehad. Maar ze heeft wel al heel wat scharrels en friends with benefits gehad. Keuze genoeg dus voor wie er voor haar kan aanspoelen op het strand.

Nick (21)

EOTBDD Nick
MTV

De 21-jarige Nick is echte casanova die soms met wel tien vrouwen tegelijk bezig is. Op EOTBDD start hij met vier vrouwen, dus dat moet gemakkelijk zijn voor hem. Toch heeft hij ook standaarden en heeft hij er ook geen enkele moeite mee om vrouwen af te wijzen als hij geen interesse heeft.

Nick heeft een hekel aan luie mensen en vult z’n dagen met werken, sporten en feesten. Hij gaat ook graag op vakantie waarbij zijn favoriete bestemming Cherso is, zodat hij zijn feestjes kan verder zetten.

Stevie (25)

EOTBDD Stevie
MTV

De 25-jarige Stevie uit Heerlen is een vrouw met een missie. Zo is ze bezig met haar persoonlijke ABC af te werken. Dat doet ze door seks te hebben of te zoenen met een man wiens naam begint met elke letter van het alfabet. Jammer voor haar zijn er voorlopig nog geen mannen bij met zelden voorkomende letters aan het begin van hun naam.

Stevie is sociaal, een feestbeest, losbandig, positief, lacht altijd en trekt zich vooral niets aan van wat anderen over haar denken. Ze kijkt ernaar uit om nieuwe mensen te ontmoeten en gaat – jawel – voor de lust naar Ex On The Beach. Wij kijken er alvast naar uit om te zien of ze haar ABC kan vervolledigen.

Tcheutche (23)

EOTBDD Tcheutche
MTV

De laatste van de zogenaamde “originals”, die als eerste hun intrek nemen in de villa, is de 23-jarige Tcheutche. Hij is een vlaamse vlogger met Congolese roots. Hij vindt het belangrijk om sportief door het leven te gaan, maar wil toch niet gezien worden als een “fitboy“.

Tcheutche is een van de weinige deelnemers die open staat voor een relatie. Hij doet namelijk niets liever dan samen in bed liggen en knuffelen. Tcheutche neemt dus deel voor de liefde en wil niet als player bestempeld worden al houdt hij toch ook graag z’n opties open.

Ex On The Beach: Double Dutch is vanaf zondag 12 juni om 22 uur te bekijken op MTV.

Meer
Lees meer...