‘Ex on the Beach: Double Dutch’ stelt deelnemers voor

Binnenkort keert Ex on the Beach: Double Dutch al terug voor een zevende seizoen. Voor dat seizoen maakt MTV nu al de deelnemers bekend. Het gaat om acht singles die op zoek zijn naar de liefde, maar daarbij mogelijk oog in oog komen te staan met hun ex(en).

Het zevende seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch gaat van start op zondag 11 april. Net zoals heel wat andere programma’s moest Ex on the Beach het door de coronapandemie dit jaar ook wat dichter bij huis zoeken. Nadat de vorige seizoenen zich afspeelden in Thailand en Curaçao, werd het zevende seizoen opgenomen in het Spaanse Tenerife. Deze acht durfden het aan om mogelijk geconfronteerd te worden met hun ex.

Danny (23)

EOTBDD Danny
MTV

De eerste deelnemer is Danny, hij steekt het niet onder stoelen of banken dat hij weleens van twee of meer walletjes tegelijk eet. “Ik ben altijd wel met meerdere meisjes bezig, maar vaak komen ze er wel achter en dan begint het drama weer.” Er zullen dus genoeg boze exen te vinden zijn om aan te spoelen in Tenerife.

De gespierde Nederlander komt uit Helmond en ziet zichzelf als een echte playboy met “een vrij wild seks- en liefdesleven. Hij heeft even tijd nodig om te ontdooien maar wanneer hij zich op z’n gemak voelt, wordt hij graag het middelpunt van de belangstelling. Danny is op Ex on the Beach: Double Dutch niet op zoek naar de liefde. Maar hij sluit het ook niet uit.

Dusty (23)

EOTBDD Dusty
MTV

De tweede deelnemer is Dusty en hij heeft op Ex on the Beach: Double Dutch een duidelijk doel voor ogen. Hij wil 100 bedpartners hebben. Op dit moment staat zijn teller op 93. Hij hoopt dus zeven dames in z’n bed te krijgen om zo het magische cijfer te halen.

Dusty ziet zichzelf als een grote sfeermaker door zijn vlotte babbel en vrolijke lach. Daarmee hoopt hij dus de laatste zeven vrouwen te verleiden om de 100 bedpartners te halen. Hopelijk spoelen er niet te veel van zijn exen aan op het strand, want die zullen zijn cijfer natuurlijk niet omhoog kunnen krikken.

Keanu (22)

EOTBDD Keanu
MTV

De derde man in het gezelschap is de 22-jarige Keanu. Hij is half Belgisch – half Congolees en droomt ervan om “de grootste playboy van België te worden. Keanu heeft een voorliefde voor blondines met een flinke dosis humor en prachtige billen.

In ruil heeft Keanu een “stralende glimlach en een sportief uiterlijk” in de aanbieding. Hij maakt alvast grote beloften voor de liefhebbers van het reality-genre. “Ik kan jullie beloven dat ik voor drama, liefde en sexy momenten ga zorgen.”

Odim (24)

Odim EOTBDD
MTV

De Antwerpse Odim heeft niet veel wensen in het leven. Zo droomt hij alleen maar van “billen, billen en billen”. Odim staat positief in het leven en die positiviteit valt in de smaak bij de dames. Al komt hij wel met een korte bijsluiter “Ik ben licht gestoord, maar ik ben niet gevaarlijk hoor. Misschien mijn kleine heer wel.”

Elke mannelijke deelnemer omschreef zichzelf al als sportief, maar Odim mag zich de sportiefste man in het gezelschap noemen. Zo heeft hij op hoog niveau gevoetbald en doet hij daarnaast ook aan thaiboksen en atletiek. De andere mannen zijn dus gewaarschuwd, want als het tot een gevecht komt, dan kan Odim de beste papieren voorleggen om te winnen.

Gloria (20)

EOTBDD Gloria
MTV

De eerste vrouw in het gezelschap is de 20-jarige Gloria. Ook zij belooft een interessante figuur te worden. Zo zegt ze zelf: “I am the bad bitch, eerlijk gezegd: everybody calls me ‘The Crazy Bitch’.” Ze leeft volgens het motto ‘I don’t give a f*ck’ en zal daarmee de hele villa op z’n kop zetten.

Gloria ziet zichzelf als de perfecte kandidate voor Ex on the Beach: Double Dutch, maar ze weet ook dat er misschien hevige confrontaties zullen komen tussen haar en andere sterke persoonlijkheden in het huis.

Jørney (24)

EOTBDD Jørney
MTV

Jørney (spreek je uit als ‘journey‘) ziet in zichzelf de beauty én de brains. Ze wil op EOTBDD haar horizon verbreden, maar stiekem hoopt ze vooral dat die ene ex aanspoelt op het eiland. Als Jørney haar zinnen op iets – of in het geval van EOTB: iemand – heeft gezet, laat ze die niet meer los. Dat maakt haar populair bij mannen, maar niet bij vrouwen.

Jørney maakt voor haar vertrek alvast een belofte. “Waarom ik de perfecte kandidaat ben? Wacht maar en ik laat je zien wat ik kan doen met 10 mannen op één eiland.” Wij kijken er alvast naar uit.

Shani (24)

EOTBDD Shani
MTV

Ook Shani is iemand die haar tanden in iemand vastbijt. “Je moet niet in de buurt komen van mijn man. Wat van mij is, is van mij!” Een verwittigde deelneemster is er dus twee waard. Shani is tattoo-artieste en is luid, aanwezig en recht voor de raap.

Ze heeft een zwak voor romantische mannen en wordt snel verliefd. Te snel zo blijkt al snel, want Shani valt vaak op bad boys die hun aandacht niet enkel bij haar houden. Zal Shani moeten vechten voor haar man of vind ze de liefde van haar leven op Tenerife?

Lesley (23)

EOTBDD
MTV

De laatste deelneemster is Lesley. Ook zij maakt een opvallende belofte. “Ik ben de vrouwelijke versie van Harrie. Ik heb seks zonder gevoelens en doe waar ik zin in heb.” Voor zij die een opfrissing nodig hebben, Harrie is de deelnemer van Ex on the Beach: Double Dutch die in zijn seizoen met vier deelneemsters de lakens deelde. Hij keerde nog eens terug voor Ex on the Beach: Double Dutch All Stars waar hij dan weer met zeven deelneemsters in bed belandde.

Lesley doet dus niet mee omdat ze op zoek is naar een nieuwe liefde. Ze wordt namelijk niet snel verliefd en is ook snel uitgekeken op de meeste jongens. Zij neemt dus overduidelijk mee “voor de lust”.

Ex on the Beach: Double Dutch is vanaf zondag 11 april elke week te zien om 21.30 uur op MTV.SHANI (23)
“Je moet niet in de buurt komen van mijn man. Wat van mij is, is van mij!”

Tattoo-artieste Shani is luid, aanwezig en recht voor haar raap. Ze heeft een zwak voor romantische mannen en wordt dan ook snel verliefd. Toch valt ze vaak voor de bad boys en wordt dan ook snel jaloers wanneer iemand in de buurt van haar man komt. Ook komt ze naar de EOTBDD-villa voor lust en kan niet wachten om te zien wie er het strand op komen gelopen. Zal Shani haar prins op het witte paard ontmoeten op Tenerife, of verliest ze zichzelf in bad boys en catfights?

Wij zijn in ieder geval benieuwd hoe de Tablet of Terror het leven van deze 8 sexy singles tot een ware hel gaat maken. Jij ook? Ex on the Beach: Double Dutch seizoen 7 is vanaf 11 april iedere zondag om 21:30 te zien op MTV (televisie).

Meer
Lees meer...