‘Ex on The Beach’: Op deze manier worden de exen gekozen

Het achtste seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch is in volle gang. Dat betekent dat er al heel wat nieuwe singles en exen bij zijn. Elk jaar zorgen de exen voor extra drama en extra lust. Maar hoe worden die exen gekozen? Daarop had deelnemer Luca tijdens een recent podcastinterview een antwoord klaar. 

Ex on the Beach: Double Dutch is op dit moment te zien op MTV en ondertussen is er alweer een volledig leger aan exen aangespoeld. Maar toch blijft de vraag nog steeds: “Welke ex is next?” In een recente podcast deden deelnemers Luca (24) en Stevie (25) hun boekje al open over de gevechten tijdens het programma, maar dat is nog niet alles. Blijkbaar worden ook de exen op een opvallende manier gekozen.

Lijstje

In een gesprek met de RTL Boulevard Reality Podcast heeft deelnemer Luca verteld over het aparte ‘aanwervingsproces’ van exen. Luca is dit seizoen een van de meest populaire mannen in het huis. De original werd in de derde aflevering tijdelijk naar huis gestuurd, maar kwam later toch terug. Tijdens zijn dagen in de villa had hij seks met meerdere vrouwen en lijkt hij geen belang te hechten aan liefde. Het is dan ook geen verrassing dat zijn lijst aan exen een bepaalde lengte heeft.

De eerste ex die voor hem het strand opkwam, was Romée. En die werd door Luca zelf onrechtstreeks aan de makers voorgesteld. In het begin krijgen de originals van Ex on the Beach namelijk de opdracht om een lijst door te geven met namen van exen. “Ik heb zo’n 25 mensen opgegeven”, vertelt Luca tijdens de podcast. “Maar belangrijk is dat er wat verhaal aan moet zitten, één kus is dus niet voldoende. Op die manier kan er wat drama ontstaan”, gaat hij verder.

Seizoen 9

Het achtste seizoen van Ex on the Beach is ondertussen bijna op zijn einde, maar MTV liet wel al weten dat er ook een negende zal komen. Voor dat seizoen kan iedereen zich nu inschrijven via de website. Maar als je van plan bent om mee te doen, kan je dus misschien beter al even nadenken over je lijstje van exen.

Beluister het podcastinterview hier:

Meer
Lees meer...