‘Ex on the Beach: Double Dutch’: Dit is waarom Stevie het programma vroeger verliet

Het achtste seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch zit er sinds zondag op. Daarin was te zien hoe de meeste deelnemers terug als single de zee indoken. Maar één single ontbrak: Stevie. Zij moest het programma (en de andere kandidaten) vroeger verlaten. Daardoor kon ze dus ook niet samen met haar beste maatje Jennifer huiswaarts keren.

Elk seizoen van Ex on the Beach heeft zijn sterren. Deze keer gingen vooral Luca, Romée en Lynn met die eer lopen. Maar daarnaast kreeg ook Stevie heel wat aandacht, zowel van de kijkers als van haar medekandidaten.

De 25-jarige Nederlandse was er al sinds het begin bij en stond vooral bekend om haar grappige uitspraken en haar niet te breken band met Jennifer. Na enkele afleveringen kwamen daar ook haar avontuurtjes met Ivory bij. Maar op het einde van de allerlaatste aflevering, wanneer iedereen terug de zee induikt, was Stevie nergens meer te bespeuren. Dat kwam door enkele gezondheidsmaatregelen.

Ex on the Beach

Al sinds de allereerste aflevering was Stevie (25) een van de favorieten van het publiek. Samen met Jennifer (24) zorgde ze voor grappige commentaren, gevatte opmerkingen en een grote hoeveelheid gekte. De twee waren onafscheidelijk, tot Stevie de weg naar Ivory vond. Ivory spoelde aan als een van de eerste exen en werd, tot groot jolijt van Jennifer, Stevies “friend with benefits”.

Op het einde van de allerlaatste aflevering is altijd te zien hoe alle deelnemers terug de zee induiken om vervolgens naar huis terug te keren. Net voor ze dat doen, zijn er nog enkele interviews. Maar op dat moment was de populaire Stevie nergens meer te bespeuren. De kijker kwam dus ook niet te weten of zij en Ivory elkaar nog hebben teruggezien.

Quarantaine

Die afwezigheid zou maar één reden hebben: een positieve coronatest. Dat meldde het Instagramaccount Reality FBI. Het nieuws werd niet officieel bevestigd, maar toch kunnen we er bijna vanuit gaan dat dat het geval was. Er was namelijk al eerder een deelnemer, Joyce, weggestuurd om dezelfde reden. Volgens diezelfde bron zou Stevie ook niet mee zijn teruggereisd en zat ze nog een extra week op Gran Canaria.

Meer
Lees meer...