‘Ex on the Beach: Double Dutch’: Deze twee deelnemers maken relatie bekend

Het achtste seizoen van Ex on the Beach zit erop. Gisteren konden fans op MTV naar de allerlaatste aflevering kijken. Daarin werd al duidelijk dat twee kandidaten het heel goed met elkaar konden vinden, namelijk Taier en Lakeisha. De twee zijn ook na de reis blijven afspreken en vormen ondertussen een koppel. Dat maakte het duo zelf bekend op Instagram.

Gisteren was er in de allerlaatste aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch sprake van een verrassing. Vorige aflevering zagen de kijkers namelijk hoe Lakeisha er als voorlaatste bijkwam. Zij had dus niet veel tijd om zichzelf te bewijzen, maar toch slaagde ze erin om Taier van haar talenten te overtuigen. De twee gingen aan het einde van de laatste aflevering samen de zee in en spraken in Nederland ook terug vaker af. Uiteindelijk heeft het duo nu een relatie.

Taier en Lakeisha

Zoals elk seizoen spoelden er in Ex on the Beach: Double Dutch weer heel wat onverwachte exen aan op het strand. Dit achtste seizoen begon met acht singles, maar die werden dus al snel aangevuld door andere, en soms hevige, figuren. Een van de eerste was Taier en pas later kwam ook Lakeisha er nog bij als extra.

In de laatste aflevering was al te zien dat de twee het goed met elkaar konden vinden, en tijdens hun dubbeldate met Romée en Luca besloten ze het ook uit te spreken. Ze wilden elkaar beter leren kennen en spraken af om elkaar thuis, in Nederland, vaker te zien. Dat deden ze uiteindelijk dus ook, want gisteren postte Lakeisha een foto op Instagram met bijschrift: “Het is officieel, mijn liefste wifey.” Het account van Lakeisha staat ondertussen wel afgeschermd.

De relatie tussen de twee komt voor velen niet als een verrassing. Taier en Lakeisha waren namelijk al vaak te zien op elkaars TikTok en zouden ook al vaak op straat zijn gespot.

Bekijk hier een TikTok:

@cococharel 🤔😏 @Taier #EOTB #EOTBDD #MTV ♬ i wanna kiss you – evie
Meer
Lees meer...