‘Ex on the Beach’: Dit verdienen de deelnemers

De laatste aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch zit er al een tijdje op. Dat zorgt er ook meteen voor dat de kandidaten eindelijk open kunnen zijn over hun avonturen. Eerder lieten deelnemers Luca en Stevie al weten hoe de exen worden gekozen, en deze week is Romée aan de beurt. In de YouTube-reeks Het Rad van Supergaande vertelt ze hoeveel ze met het programma heeft verdiend.

Dat de deelnemers na Ex on the Beach heel wat geld verdienen met campagnes en bezoekjes aan discotheken, is geen geheim. Maar hoeveel verdienen ze met hun deelname? In een recent interview met YouTube-kanaal Supergaande vertelde Romée alles over de financiële kant van het verhaal.

Ex on the Beach

Stel je voor, je mag drie weken gaan feesten op Gran Canaria en krijgt alle activiteiten en drankjes er gratis bij. Dat is wat de deelnemers van Ex on the Beach aangeboden krijgen wanneer ze zich aanmelden. Maar elk jaar klinkt er nog een andere vraag: worden ze er ook extra voor betaald? Daar geeft ex-kandidaat Romée nu een antwoord op.

Romée werd het voorbije achtste seizoen gezien als een van de hevigste kandidates. Dat vertaalde zich ook in meerdere vechtpartijen en ruzies. Maar die liet ze in een recent optreden in de YouTube-serie Het Rad van Supergaande achterwege.

Betaling

In de aflevering moest Romée samen met medekandidaat Joao allerlei kritische en gedurfde vragen beantwoorden. Een van die vragen was “Hoeveel geld heb je op je bankrekening staan?”, waarna presentator Nesim Najih eerst vroeg of ze een vergoeding hadden gekregen voor hun deelname aan Ex on the Beach.

“Jammer genoeg niet, dat mag zelfs niet”, klonk het bij Romée. “Als we betaald zouden worden, dan is dat prostitutie.” Op de vraag of ze dan verplicht werden om seks te hebben, antwoordden ze beiden van niet. Toch lijkt Romées bankrekening goed gevuld. “Ik verdien nu mijn geld met OnlyFans en ik zou het iedereen aanraden”, vertelt ze.

Bekijk het volledige interview hier:

Meer
Lees meer...