Anne uit ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ doet boekje open over relatie met Harrie

Het achtste seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch zit erop en ook dit jaar zijn er verschillende koppels die na het programma nog afspraken. Twee daarvan zijn Taier en Lakeisha, die eerder deze week hun relatie bekendmaakten. Ook Lars en Janne zouden nog steeds samen zijn. Maar zijn er daarnaast nog koppels gevormd? In een YouTube-video met Nick Eshuis heeft deelneemster Anne het alvast over haar relatie met Harrie “de dekhengst”.

De laatste aflevering van Ex on the Beach zorgt er ook meteen voor dat de kandidaten eindelijk open kunnen zijn over hun avonturen. Begin vorige week waren Taier en Lakeisha al open over hun relatie, en nu is Anne dat ook. “Harrie en ik hebben achteraf nog afgesproken”, vertelt ze in de YouTube-serie MacDate van Nick Eshuis.

Ex on the Beach

Zoals elk jaar stond ook het achtste seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch garant voor drama, seks en nog meer drama. Zeker wanneer ex-kandidaat Harrie binnenkwam. Harrie “de dekhengst” Snijders deed eerder al mee in het vierde en vijfde seizoen van de reeks en beschreef het eiland als “een plek waar al mijn exen samenkomen”.

Dat viel niet bij iedereen in goede aarde, maar toch slaagde Harrie erin om uiteindelijk Anne voor zich te winnen. In het begin speelde Anne nog hard to get, maar uiteindelijk viel ze toch voor de charmes van ‘de koning’.

Dates

Uiteindelijk liep de relatie al snel op de klippen en gingen Anne en Harrie ook apart terug de zee in. Maar eens terug in Nederland bleken de twee toch terug naar elkaar toe te groeien. “Ik was nog maar net geland en Harrie stuurde me al of ik wilde komen slapen”, vertelt ze in het interview.

“Ik was pislink, want hij was niet thuis. Uiteindelijk heb ik uren gewacht, maar hij wist het op een of andere manier terug goed te maken.” Toch zat een breuk er al snel aan te komen. “Daarna bleef hij me uitnodigen. Maar toen ik één keer neen zei, begon hij me te negeren. Sindsdien hebben we ruzie.”

Bekijk het volledige interview hier:

Meer
Lees meer...