Harrie is terug in ‘Ex on the Beach: Double Dutch’, maar niet iedereen is daar even blij mee

Het nieuwe seizoen van Ex on the Beach is in volle gang. Dat betekent dat er al heel wat nieuwe singles en exen bij zijn, maar ook dat er al een aantal deelnemers verdwenen zijn. Nadat Joyce het programma moest verlaten, is er deze week een oude bekende bijgekomen. En die oude bekende is niemand minder dan Harrie “de dekhengst”.

Het belooft weer een dolle boel te gaan worden in de villa van Ex on the Beach: Double Dutch. In de voorbije aflevering heeft een van de meest besproken singles uit de voorgaande seizoenen opnieuw zijn intrede gedaan. Het gaat om Harrie Snijders, die volgens zichzelf “het record van het programma” op zijn naam heeft staan. Hoewel Harrie een van de populairste deelnemers ooit was, ziet niet iedereen hem graag komen. Zowel op het eiland als op sociale media regende het reacties.

Harrie

Harrie “de dekhengst” Snijders deed voor het eerst zijn intrede in seizoen 4 van Ex on the Beach: Double Dutch. Dat is ondertussen meer dan vier jaar geleden, maar toch bleef zijn naam in het geheugen gegrift staan. In het vierde seizoen ontpopte Harrie zich namelijk al meteen tot king van de villa. En daarbij hoorde natuurlijk ook zijn aantrek bij de vrouwen.

Na zijn deelname kreeg Harrie zelfs zijn eigen realityshow Harrie. Daarin zagen we hoe zijn relatie met zijn moeder en familie was en hoe hij in zijn thuishaven Eindhoven dé man was. En nu keert Harrie dus terug naar waar het allemaal is begonnen: het nieuwe seizoen van Ex on the Beach.

Terugkeer

Al is niet iedereen blij met zijn terugkeer. In de meest recente aflevering van Ex on the Beach deed Harrie zijn intrede tijdens een nachtje uitgaan. Daar speelde hij even de rol van een gemaskerde DJ, waarna hij met veel trots het masker afzette. Toen de overige deelnemers zagen wie het was, durfde niemand echt reageren. Tot Harrie zijn eerste woorden sprak.

“De meeste mensen kennen mij als recordhouder van Ex On The Beach“, klonk het. Ook daarna wou hij er weinig woorden aan vuil maken. “De meeste mensen kennen me”, herhaalde hij. En op het resort was dat zeker het geval, want daar had de Eindhovenaar ondertussen al drie exen rondlopen: Ayleen, Romee en Lynn. Uiteindelijk kwam daar op het einde van de aflevering zelfs nog een bij. En één ding is zeker: de vrouwen zien hem liever gaan dan komen.

Ex on the Beach is elke zondag te zien op MTV en via MTV.nl.

Meer
Lees meer...