‘Ex on the Beach’-kandidaat Jennifer ontslagen op werk door deelname

Er is opvallend nieuws uit het Ex on the Beach: Double Dutch-kamp. Hoewel de meeste deelnemers na het programma gewoon terug gingen naar hun ‘normale’ leventje, was dat bij Jennifer niet het geval. De fan favorite uit het achtste seizoen werd bij terugkeer namelijk meteen ontslagen op haar werkplek.

Op Gran Canaria leek alles rozengeur en maneschijn voor de Belgische Jennifer (24), maar toen ze terug thuiskwam, stond haar een verrassing te wachten. De Ex on the Beach-deelneemster werd namelijk de dag nadat ze terug landde in Brussel meteen ontslagen op het werk. Dat nieuws deelde ze zelf via TikTok.

Jennifer

Dat realityprogramma’s soms wel eens je status kunnen bepalen, is geen geheim meer. Een tijdje geleden vertelden Joshua Feytons en Fabrizio Tsinaridis al dat het na zo’n shows vaak moeilijk is om een serieuze relatie te beginnen. Maar bij Ex on the Beach-deelneemster Jennifer lag het wat anders.

Jennifer deed dit jaar mee aan het achtste seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch. Daarin kroonde ze zichzelf meteen als Queen Jennifer en vormde ze samen met Stevie hét roddelduo van het eiland. Voor Jennifer werd het niet de meest wilde vakantie, maar toch genoot ze met volle teugen van drama en gevechten tussen andere deelnemers.

Ontslag

Hoewel de Brusselse zich heeft gedragen op het eiland, bleek toch dat niet iedereen kon lachen met haar deelname. De dag nadat ze terugkeerde van Gran Canaria, werd ze namelijk al meteen onstlagen. In een TikTok-video vertelt ze hoe verrast ze was.

“Ik was nog maar acht uur terug in België, ik ga terug happy naar het werk … mag ik meteen terug naar huis”, stond er te lezen. “… ik ben ontslagen. Kan dit leven nog mooier?” Afsluiten deed ze met bijschrift: “Elke week heeft zo z’n plottwist.” De video werd ondertussen al meer dan 12.000 keer geliket.

Bekijk de TikTok van Jennifer hier:

@cuadoj Elke week heeft zoooo zijn plotwist dus😃 #fyp #foryoupage #work ♬ Chambele – BLM📴
Meer
Lees meer...