Joshua Feytons en Fabrizio Tsinaridis vinden daten na realityshows “niet evident”

De laatste jaren zijn realityshows niet meer van de televisie weg te jagen. Temptation Island is al lang een vaste waarde, Ex on the Beach komt nog elk jaar terug en ook Love Island zit terug in de lift. Uit al die programma’s zijn ook al heel wat mensen ondertussen bekend, waaronder Fabrizio Tsinaridis en Joshua Feytons. Zij geven in een interview met RTL Boulevard toe dat hun verleden niet altijd een goede invloed had op hun datingleven.

Fabrizio Tsinaridis en Joshua Feytons zijn misschien wel twee van de bekendste realitysterren van de laatste jaren. Maar toch blijkt die status niet zo fijn als verwacht. De twee waren vorige week aanwezig op t Love Eilandje, een evenement rond Love Island en vertelden daar dat het datingleven niet altijd makkelijk is.

Fabrizio en Joshua

Guilty pleasure-programma’s, wie kent ze niet? Of het nu over Temptation Island, Ex on the Beach, Love Island of De Bachelor gaat, iedereen heeft ooit wel eens een aflevering gezien. Dat zorgt er natuurlijk ook voor dat enkele kandidaten uit zo’n show nadien ook bekende gezichten worden. Zeker als ze in meerdere programma’s opduiken.

Twee van die bekende gezichten zijn Fabrizio Tsinaridis en Joshua Feytons. Fabrizio was eerst te zien in Temptation Island, maar deed daarna ook nog mee aan De Bachelor. Ook Joshua raakte bekend door Temptation, maar spoelde later ook nog aan op het Ex on the Beach-strand. Dat zorgt er natuurlijk voor dat de twee mannen een reputatie hebben ontwikkeld waar soms niet zo positief naar gekeken wordt.

Liefdesleven

Fabrizio was dit jaar nog te zien in zijn eigen reeks van De Bachelor. Daarin deed hij zijn status als ‘playboy’ nog eens alle eer aan door met alle drie de finalistes naar bed te gaan. Dat zorgde ervoor dat iedereen Fabrizio terug kende als de “typische realityster”. “Ik probeer daar op de juiste manier mee om te gaan, maar het is niet evident om iemand te vinden die écht is”, vertelt hij aan RTL.

Voor Joshua is zijn laatste tv-optreden al wat langer geleden, maar toch heeft hij nog steeds last van de gevolgen. “Mensen hebben nog steeds een idee of gevoel over mij”, klinkt het. “Het is dus vaak moeilijk om uit te maken of die persoon eerlijk is of niet.” In hetzelfde interview laat de ex-Temptation-ster ook meteen weten dat hij nooit meer aan een realityshow zal deelnemen.

Meer
Lees meer...