Op date met Joshua of Fabrizio? Bekende singles zoeken vrijgezellen voor ‘Love Island’-evenement

Goed nieuws voor de singles onder ons. Streamz organiseert namelijk een Love Island-evenement waarbij je op date kan met een ex-kandidaat van het programma. Daarnaast doen ook nog enkele andere bekende mensen mee. Samen met hen kan je dan in Antwerpen naar ’t Love Eilandje, waar jullie samen de laatste aflevering van het programma zullen kijken.

Op 13 augustus vindt in Antwerpen ’t Love Eilandje van Streamz plaats. Dat is een klein evenement waar je jezelf volledig op Love Island kan wanen. Maar daarvoor moet je wel eerst een van de deelnemende singles overtuigen om met jou op date te gaan. Tussen die singles zitten heel wat ex-deelnemers van het programma, maar bijvoorbeeld ook Joshua Feytons, bekend van Temptation Island, en Fabrizio Tsinaridis zijn van de partij.

’t Love Eilandje

Altijd al eens op date willen gaan met een van de kandidaten uit Love Island? Dan kan het binnenkort misschien wel eens werkelijkheid worden. Streamz organiseert namelijk een evenement in Antwerpen waarbij je samen met een bekende single naar de laatste aflevering van het huidige seizoen kan gaan kijken.

Maar daarvoor moet je die singles wel eerst overtuigen. Begin deze maand gaan de deelnemende singles via hun sociale media op zoek naar de ideale date voor ’t Love Eilandje. Op die manier maakt iedereen kans op een plekje naast een van de vrijgezellen.

Bekende singles

Bij die vrijgezellen zitten vooral ex-Love Island-kandidaten die het programma al hebben moeten verlaten. Dat zijn o.a. Kimbery, Mehti, Rick, Sayed en Gideon. Maar naast hen zullen ook nog vier andere singles op zoek gaan naar een ideale date: Fabrizio Tzinaridis, Joshua Feytons, Zoey Hasselbank en Angela Liridona.

Fabrizio kwam de laatste tijd vooral in het nieuws door zijn (mislukte) deelname aan The Bachelor en Joshua is nog steeds bekend door zijn deelname aan Temptation Island en Ex on the Beach. Ook Angela deed mee aan Temptation Island. Zoey is dan weer bekend van Big Brother 2021 en als DJ.

Meer
Lees meer...