Joshua van ‘Temptation Island’ ging naakt in ‘Adam Zkt. Eva’ en uiteraard zijn daar foto’s van

Joshua, de knappe verleider van ‘Temptation Island’, is deze week naakt op de Nederlandse televisie verschenen. Hoewel wij in België de zender RTL 5 helaas niet kunnen ontvangen, circuleren er natuurlijk wel al een paar foto’s van Joshua (en zijn Floshua) online. 

De Floshua van Joshua, het was lang het best bewaarde geheim van Vlaanderen. Er deden veel verhalen de ronde over de grootte het geslachtsdeel van de knappe verleider van Temptation Island, maar tot voor kort moesten we ons baseren op de verhalen van Megan en Chloë. Daar komt nu verandering in, want Joshua is volledig uit de kleren gegaan op de Nederlandse televisie.

Adam Zkt. Eva VIPS

Na zijn avonturen op Temptation Island ging Joshua deze keer volledig naakt op zoek naar de liefde in Adam Zkt. Eva VIPS. RTL 5, de zender waarop dit programma uitgezonden word, deelde alvast een fragment waarop te zien is hoe Joshua kennis maakt met Lena, een voormalige deelneemster aan Holland’s Next Top Model. In het filmpje blijft alles braafjes bedekt door strategisch geplaatste emoji’s. Maar aangezien de vorige seizoenen van Adam Zkt. Eva VIPS later uitgezonden werden op VIJF, bestaat de kans dat de aflevering met Joshua ook nog z’n weg zal vinden naar onze televisieschermen.

Wie toch al graag de ongecensureerde versie van de Floshua van Joshua wil zien, verwijzen we door naar onze collega’s van ze.nl. Zij konden de screenshots bemachtigen. Veel kijkplezier.
Meer
Lees meer...